Haberler

Erdinç'ten Yeni Atanan Bürokratlara Hayırlı Olsun Ziyareti

Güncelleme:

AK Parti Adana Milletvekili Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Av. Mehmet Şükrü Erdinç, Adana'ya yeni atanan bazı bürokratlara hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana Milletvekili, AR-GE Başkan Yardımcısı, Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi Av. Mehmet Şükrü Erdinç, Adana'ya yeni atanan bazı bürokratlara hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Milletvekili Erdinç, beraberindeki AK Parti Seyhan İlçe Başkanı Abdurrahman Yeşiltaş ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanan Turan Akpınar, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne atanan Abdullah Yılmaz ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğüne atanan Sabri Tari'yi makamlarında ziyaret ederek yeni görevlerinde başarı diledi.

Müdürlere yeni görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunan Erdinç, onlarla bir süre sohbet ederek hedefleri hakkında bilgilerde aldı ve Adana için uygulamayı düşündükleri projeler konusunda görüş alış verişinde bulundu.

Uyumlu çalışmanın önemine değinen ve Adana'ya en iyi hizmetlerin verilmesi gerektiğine vurgu yapan Milletvekili Erdinç, "Hedef Adana'nın yeni ve güzel hizmetler alması olmalı. Yapılacak her iş, atılacak her adım Adana için olmalı. Görev süreniz içinde bunun böyle olacağına inanıyorum. Bizler, Adana milletvekilleri olarak üzerimize düşen ne görev varsa yerine getirerek, sizlere her zaman destek olmaya hazırız. Yeter ki sizler Adana'ya katkı sağlayacak olan projeler üretin ve bizimle paylaşın. Adana için yapılacak her hizmetin yanında olmaya devam edeceğiz. Yeter ki Adanamız daha kaliteli ve daha yaşanır hale gelsin" dedi.

Müdürler Turan Akpınar, Abdullah Yılmaz ve Sabri Tari ise kendilerine yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Erdinç ve Yeşiltaş'a teşekkür ettiler. - ADANA

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Mehmet Şükrü Erdinç Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title