Haberler

Alan: Salı Günü Yemin Edeceğim

Güncelleme:

MHP İstanbul Milletvekili Engin Alan, gelecek hafta Salı günü Meclis'te yemin edeceğini söyledi.

Anayasa Mahkemesi'nin Balyoz davasıyla ilgili verdiği hak ihlali kararının ardından tahliye olan MHP İstanbul Milletvekili Engin Alan, gelecek hafta Salı günü Meclis'te yemin edeceğini söyledi. Alan, kızı Tülin Alan'la Meclis'e gelişinde, MHP Isparta Milletvekili Nevzat Korkmaz tarafından karşılandı. Korkmaz'ın odasına geçen Alan, burada bir süre kaldı.

"GEÇMİŞ OLSUN NE, HASTA OLMADIK Kİ"

Gazetecilerin, "Geçmiş olsun" sözlerine Alan, "Ne geçmiş olsunu, hasta olmadık ki" karşılığını verdi.

Alan, daha sonra Korkmaz ile birlikte kendi odasına geçti. Alan'ı, MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, MHP Antalya Milletvekili Mehmet Günal, CHP İstanbul Milletvekili Celal Dinçer, CHP İzmir Milletvekili Birgül Ayman Güler ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti ve Meclis'te görmekten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Ayak üstü diğer milletvekilleriyle konuşurken gazetecilerin görüntü aldığı sırada Alan'ın, "Milletvekillerimiz, hapishaneye geldiklerinde de fotoğraf çektiriyorduk, fotoğrafların parasını hep ben ödedim" sözleri, gülüşmelere yol açtı.

MAKAMINA ISRARLA OTURDU

Gazetecilerin makamına oturarak da poz vermesini istemesi üzerine Alan, "Henüz yemin etmedim, şimdi oturmayayım. Daha sonra gelince otururum" dedi. Alan, gazetecilerin, "Bu makam her zaman sizin" diye ısrar etmesi üzerine, koltuğunda poz verdi.

"SALI GÜNÜ YEMİN EDECEĞİM"

Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Alan, gelecek hafta Salı günü Meclis'te görevine başlayacağını belirtti.

TBMM Genel Kurulu'nda yemin edip etmeyeceğinin sorulmasına Alan, "O gün MHP'nin grup toplantısı var. Sayın Genel Başkanımız, orada olacak. Kendisi yeminde bulunmak istediğini söyledi. Salı günü, yemin edeceğim" karşılığını verdi. Milletvekilleriyle odasında çay içen Alan, daha sonra Meclis'ten ayrıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Anayasa Mahkemesi Nevzat Korkmaz Isparta Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (27)

SERHAT:

SERHAT63.YAV BUNUN SURATINDA MEYMENET DİYE BİŞEY YOK GALİBA MEMLEKETE ADAM KALMADI BUNU MİLETVEKİLİ YAPTILAR

8
22
yanıtYanıtla
kara baytartargokhan@gmail.com:

meymenetsiz ararsan hdp lilerin suratına bak. ya da bakma miden bulanmasın :)

yanıt0
yanıt0
osman akarosman_akar@hotmail.com:

serhat.! koçum Allahın bir insana verdiği suratla dalga geçilmez.! Bilmiyorsan ögren.? !

yanıt0
yanıt0
fatsalı:

tipe bak, tipe ne içmiş lan bu?

10
20
yanıtYanıtla
mehmet gecrircrazyboram@hotmail.com:

fatsalı sen rum dönmesimisin..

yanıt0
yanıt0
hewal:

ancak bostan korkuluğu olur

10
18
yanıtYanıtla
KÜRŞADg.hane-kelkit29@hotmail.com:

sizinkileri bostan korkuluğu etdiği doğrudur.

yanıt0
yanıt0
hewal:

yerın guzeldı nıye çıktın

8
19
yanıtYanıtla
BOZKURTHuso__Onal@Hotmail.com:

Sizin gibi hainlere haddini bildirmeye

yanıt0
yanıt0
TÜRK:

Bunca hainin arasında ALLAH yar ve yardımcın olsun paşam......

20
5
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title