Haberler

Engelli Vatandaş Erdoğan İçin 'Evet' Dedi

Muş’un Malazgirt ilçesinde tek başına yaşayan engelli vatandaş Atilla Özdemir, ‘canım feda’ dediği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için referandumda ‘evet’ oyu vereceğini söyledi.

Muş'un Malazgirt ilçesinde tek başına yaşayan engelli vatandaş Atilla Özdemir, 'canım feda' dediği Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için referandumda 'evet' oyu vereceğini söyledi.

Engelli olduğu için tüm ihtiyaçlarının devlet tarafından sağlandığını ifade eden Atilla Özdemir, yıllar önce annesini ve babasını kaybettiğini söyledi. Babasından kalan evde kimseye muhtaç olmadan yaşadığını ifade eden Özdemir, "Yüzde 80 engelliyim, fakat kendi ihtiyaçlarımı zorlukla da olsa giderebiliyorum. Büyük devletimiz bana engeli maaşı veriyor. Ben bu maaşla tüm ihtiyaçlarımı rahatlıkla giderebiliyorum. Zaten fazlasında da gözüm yok. Bazen çok sıkıştığım zamanlarda İlçe Kaymakamı Sayın Soner Kırlı'nın talimatlarıyla Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bana yardımcı oluyor. Bana bu kadar imkanı sağlayan devletime ben ne verebilirim ki. Sadece bir canım var, bir de bir oyum var. Hem canım hem de oyum yüce devletime feda olsun. Bu referandumda oyum kesinlikle 'evet' olacaktır" dedi.

"Bir canım var, o da Reis'ime kurban olsun"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı çok sevdiğini ve ona canını feda edebileceğini dile getiren Atilla Özdemir, "Reis'ime canım feda olsun. Ben onu çok seviyorum. Allah onun yar ve yardımcısı olsun. Cenab-ı Hak onu nasıl 15 Temmuz'da koruduysa, inşallah bu referandumdan da zafer ile ayrılmasına vesile olacaktır. Bugün boğazımdan sıcak bir çorba geçiyorsa o da büyük devletimin sayesindedir. Ben nankör bir insan değilim. Bana bu imkanları sağlayan devletime verebileceğim iki şeyim var, bir canım ve bir de oyum. Her ikisi de devletime feda olsun. Bende Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan için bu referandumda 'evet' diyeceğim" diye konuştu. - MUŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Atilla Özdemir Malazgirt Muş Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında? MÜSAVAT DERVİŞOĞLU KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Müsavat Dervişoğlu nereli, kaç yaşında?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title