Haberler

Engelli Sporculardan Vali Yardımcısı Ertaş'a Teşekkür Plaketi

V an Engelliler Spor Kulübü yönetimi geçtiğimiz sezon basketbol takımına verdiği desteklerden dolayı Vali yardımcısı Nurullah Ertaş'a bir 'teşekkür' plaketi verdi.

Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü yönetici ve basketbol takımı sporcuları Vali Yardımcısı Nurullah Ertaş'ı ziyaret etti. Valilik toplantı salonunda kulüp yöneticileri ve sporcularıyla bir araya gelen Ertaş, Giresun'da yapılan 4. Engelliler Spor Şenlikleri'nde namağlup olan basketbol takımının başarısından dolayı tebrik etti.

Mülki idare amirliği süresinde aldığı en değerli plaketin engelli sporcuların elinden aldığı plaket olduğunu belirten Ertaş "Aldığım bu plaketi bir şeyin karışlığı olarak değil de sizlerin iyi niyeti olarak alıyorum. Bizlere öyle bir misyon yüklüyorsunuz ki, kendimizi sizler için daha çok sorumlu hissediyoruz. Bu güzel düşüncelerinizden dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum" dedi.

Engellilere verilen desteğin boşa gitmediğini ve sporcuların bunu hak ettiğine inandığını ifade eden Ertaş "Engellilerimizin azmi, bu başarıları devam ettiği sürece bizim de maddi, manevi desteğimiz devam edecektir. Bizim amacımız burada sadece Van için değil, tüm Türkiye'de bir çığır açmaktır. Elde edilen başarılar diğer illere örnek olacak düzeyde. Ben de engelli sporcularımızın elde ettikleri başarılardan dolayı kendilerini kutluyorum" dedi.

Bedensel Engelliler Spor Kulübü As Başkanı Hanifi Baykara'da yaptığı konuşmada, engellilerin Van'da çok duyarlı bürokratlarla çalıştıklarını ve kendilerini şanslı gördüklerini kaydetti. Spor müsabakalarında elde edilen başarıların altında

Vali Yardımcısı Nurullah Ertaş'ın yakın ilgi ve desteğinin yattığını belirten Baykara "Nurullah beyi kendimizden biri olarak görüyoruz. Başımız sıkıştığı zaman kapısını rahatlıkla çalıp, sıkıntılarımızı gideriyor.

Özellikle de engellilere bakış açısı bizleri mutlu ediyor. Sayın Valimiz başta olmak üzere bir önceki Vali Yardımcımız Hüseyin Demirbaş ve yeni gelen Vali Yardımcımız Mehmet Yüzer'in çok büyük desteklerini görüyoruz. Engelliler adına bizleri yalnız bırakmayan mülki idare amirlerimize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Abdullah Sezener ve basketbol takımının sporcularının da hazır bulunduğu ziyaret sonrası günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Ersan Şen: Şartlarda anlaşırsak Eylem Tok'un oğlunun davasını alırım

Bakmadan Geçme

A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 16 Haziran 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? İtalya-Arnavutluk maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İtalya-Arnavutluk maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Bayram namazı nasıl kılınır? Bayram namazı kaç rekat? Yalova Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yalova Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Uşak Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Uşak Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tunceli Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tunceli Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tokat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tokat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Tekirdağ Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Tekirdağ Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Yozgat Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Yozgat Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti! Van Kurban Bayramı namazı saat kaçta kılınıyor 2024? Van Kurban Bayramı DİYANET namaz vakti!
Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

Adıyaman'da skandallar zinciri! Doktorla hastanenin kavgası, Hamza bebeğin hayatına mal oldu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title