Haberler

En İyi İphone Uygulamalarından Biri

MicroStrategy Mobile, Apple iTunes Rewind 2011 iPhone iş uygulamaları kategorisinde en iyi uygulama seçildi.

Türkiye'de çözüm ortaklığını OBASE'in yaptığı ve dünyanın önde gelen iş zekası üreticilerinden MicroStrategy, Apple iTunes Rewind 2011'de en iyi iPhone uygulamalarından biri seçildi. Dünyanın önde gelen endüstri analisti Howard Dresner'ın Mobil İş Zekası Raporu'na göre MicroStrategy Mobil Uygulama Platform'u, Mobil İş Zekası pazarındaki en gelişmiş teknolojisi ile iPhone iş uygulamaları kategorisinde 24 uygulama arasından Apple tarafından da onaylanarak birinci seçildi.

Aralarında MetLife, Whole Foods Market, GUESS?, Herbalife, eHarmony, Edmunds.com ve Sonic Automotive gibi alanında lider firmaların yer aldığı MicroStrategy Mobil müşterileri, bilgiye anında erişim sağlayarak çalışanlarının verimliliğini artırmak için MicroStrategy mobil uygulamalarını tercih ediyorlar. Mobil iş zekası çözümleri ile firmalar her an her yerden işleri hakkında en son ve güncel bilgiye sahip olabiliyor, tablet ve akıllı telefonlarını kullanarak anında ve en doğru kararları alabiliyorlar.

MicroStrategy COO'su Sanju Bansal konuyla ilgili şunları söyledi; "MicroStrategy Mobil, şirketlerin verimliğini artırdığı için yüzlerce şirket tarafından tercih edilmektedir. MicroStrategy Mobil iş dünyasında hızlı ve doğru karar alma şeklini değiştirerek, tablet ve akıllı telefonlar üzerinden iş zekası araçlarına kolay erişim olanaklarını artırmaktadır. Apple'dan aldığımız bu onay, Mobil İş Zekası alanındaki global liderliğimizi ve müşterilerimize daha yüksek teknolojide çözümler sağlama misyonumuza bağlılığımızı güçlendirmektedir."

OBASE Genel Müdürü Bülent Dal ise, "MicroStrategy Mobile, şirketlerin ve kişilerin doğru karar verebilmeleri için gereken bilgiye doğru zamanda daha etkin ve kolay erişmelerini sağlıyor. Özellikle 2011 yılından itibaren Türkiye'deki birçok müşterimizin tablet PC ve akıllı telefon kullanımını hızlıca benimsemesi ile, gerek üst düzey yönetim gerekse operasyonel yöneticilerin kararlarını iPad ve iPhone ortamlarından vermeye başlamasını sağlayan projeleri hayata geçirdik."

MicroStrategy, mobil uygulamalara sunduğu kapsamlı desteğini daha da geliştirerek sürdürüyor.

MicroStrategy, iPad ve iPhone'lar için sunduğu kapsamlı desteğine şirketlerin mobil uygulamaları daha güçlü ve yaygın kullanmaları için birçok yeni görsel geliştirerek devam ediyor. MicroStrategy 2010 yılında Mobil Platformu'nu duyurmuş, 2011 yılında veri görselleri kütüphanesini Mobil uygulamaların kalitesini baz alarak ürettiği yeni geliştirmelerle; Büyüklük ve Yoğunluk Görselleştirme (Heat Map Visualization), Harita Üzerinde Ağ Görselleştirme (Map Network Visualization) ve Takvim Görselleştirme (Calendar Visualization) konularında daha da genişletmişti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Whole Foods Market Türkiye Apple Güncel Haberler

Bahçeli'den emniyet müdürlerinin açığa alınmasına ilişkin açıklama: Bir komplo devrede, sabrımızı taşırmasınlar

Bahçeli'den emniyet müdürlerinin açığa alınmasına ilişkin açıklama: Bir komplo devrede, sabrımızı taşırmasınlar

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

Müge Anlı'nın programında kan donduran anlar! Muhabir, canlı yayında ceset buldu

Yargıtay başkanlığına 37'nci tur oylamada 193 oy alan Ömer Kerkez seçildi

Yargıtay başkanlığına 37'nci tur oylamada 193 oy alan Ömer Kerkez seçildi

FETÖ operasyonunda 544 gözaltı! Şüphelilerin çoğu ByLock kullanıcısı çıktı

FETÖ operasyonunda 544 gözaltı! Şüphelilerin çoğu ByLock kullanıcısı çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title