Haberler

Emniyet müdürünün talimatı, domuz bağıyla bağlanan kadının hayatını kurtardı

Güncelleme:

İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın'ın "Kadın ve çocuklarla ilgili ihbarlara öncelik verin. Alarma geçin" şeklindeki talimatı, evde çıplak halde domuz bağıyla bağlanan kadının hayatını kurtardı.

İzmir'de bir evden çığlık duyulduğu ihbarıyla hızla adrese giden polis ekipleri, domuz bağıyla bağlanmış kadını kurtardı, zanlıyı yakaladı.

İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın'ın "Kadın ve çocuklarla ilgili ihbarlara öncelik verin. Alarma geçin" talimatı bir kadının hayatını kurtardı. Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri gelen ihbar üzerine kısa sürede adrese gitti. Zili çalan polisler kapı açılmayınca kapıyı kırarak eve girdi. Polis, kadını el ve ayakları arkadan birbirine iple bağlı çıplak halde buldu. Kaçan zanlı, sahte kimlikle Narlıdere'de yakalandı.

Emniyet Müdürünün talimatı, domuz bağıyla bağlanan kadının hayatını kurtardı

KAPIYI KIRIP, İÇERİ GİRDİLER

Olay, önceki gün Konak ilçesi Namık Kemal mahallesi 427 Sokak'taki bir evde meydana geldi. İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın'ın "Kadın ve çocuklarla ilgili ihbarlara öncelik verin. Alarma geçin" talimatı Konak'taki bir kadının hayatını kurtardı. Evden kadın çığlıkları geldiği yönünde ihbar alan Konak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri alarma geçerek hızlı bir şekilde söz konusu adrese gitti. Polis ekipleri uzun süre zile bastı ancak kapıyı açan olmadı. İçeriden yardım isteyen kadın sesi duyan polis ekipleri bu kez kapıyı kırarak içeri girdi.

ZANLI TUTUKLANDI

Polisler evin içine girdiklerinde şoke oldu. Evde çıplak halde domuz bağıyla bağlanmış olduğu ve vücudunda darp izi olduğu belirlenen Dilek B., hastaneye kaldırıldı. Olaydan sonra kaçan 34 yaşındaki zanlı Fatih Keçeci, Narlıdere'de yakalandı. Polislere sahte kimlik gösteren Keçeci, gözaltına alındı. Yapılan araştırmada Keçeci'nin 6 ayrı suçtan arandığı ve cezaevi firarisi olduğu anlaşıldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Keçeci'nin ifadesinde "Başkalarıyla görüştüğünü duydum. Şüphelendim. Cep telefonunu istedim vermeyince kıyafetlerini çıkarıp ellerini ve ayaklarını arkadan bağladım" dediği öğrenildi. Zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Hüseyin Aşkın Konak İzmir Haberler

Bakmadan Geçme

#128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar!
500

Yorumlar (46)

osman kartal:

kim bilir kadın kim. ne yaptı veya neyi gördü , be duruma düştü

4
36
yanıtYanıtla
hımhım:

sen söyle dostum kadın ne yaptıysa bunu haketmiş oluyor ??

yanıt9
yanıt0
asdas:

kimse hiçbirşeyi haketmez, şunu boş beyinlerinize bi sokun artık, hepiniz yorumda müslüman din üzerinden yorum atarsınız, ama hiçbiriniz bilmez ki allahın verdiği canı sadece allah alır, cezasını vermekte allaha düşer, allahın yarattığı kul ne zamandan beri allah yerine geçip insanlara ceza kararı verir seviyeye gelmiş?Herşeyin kuralları var, şayet yaptıysa birşey bile bunun cezasını hukuk verir insan vermez, sonra girip müebbet yiyince ağlayacak çok zamanınız kalır içerde, gereksiz yaratıklar.

yanıt6
yanıt0
tırcı osman:

yok abi ulaşıma son gelen zamlardan sonra, domuz barsak sarma yerken bağlamışlar abi, yürek böbrek ciğer et kuşbaşı dorucan pilavlan yapılıyo abi, kuzu sarma olarak geçiyo, baharatıda unutmayın abi

3
34
yanıtYanıtla
GRAL:

NE DİYON LA SEN DEĞİŞİK. .

yanıt26
yanıt1
nur mine:

ruh hastası geri zekalısın

yanıt8
yanıt0
RUSYALI:

TIRCI OSMAN sen tam bir malsın hatta malın önde gidenisin

yanıt0
yanıt0
Hakan Gülle:

Adamı serbest kaldın demek için mahkemeye çıkarıyorlar zaten :D

33
1
yanıtYanıtla
yanık kafalar:

Zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

yanıt0
yanıt0
ZORAKİ KAHRAMAN:

BU ne saçmalık. Yani emniyet müdürü emir vermese bu görevi yapmayacaklarmıydı. Bu ne saçma bir haber

28
3
yanıtYanıtla
Tüm 46 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title