Haberler

Elazığ'da 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Güncelleme:

Elazığ Merkez'de saat 16.26 sıralarında 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 9 kilometre altında gerçekleşen sarsıntı çevre illerden de hissedildi.

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen illerden olan Elazığ'da korkutan bir deprem meydana geldi. Saat 16.26'da kentin merkezi 4.2 büyüklüğündeki sarsıntıyla sallandı.

OLUMSUZ BİR İHBAR YOK

Deprem çevre illerden de hissedildi. AFAD sarsıntının derinliğini 9,3 kilometre olarak açıklarken, şu ana kadar olumsuz bir ihbar yapılmadı.

Elazığ'da 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi

VALİ TORAMAN'DAN İLK AÇIKLAMA

Depremle ilgili ilk açıklama Elazığ Valisi Ömer Toraman'dan geldi. Toraman sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk intikal etmedi… Geçmiş olsun…" ifadelerini kullandı.

Elazığ'da 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Mesut Şahin
Haberler.com - Güncel

Elazığ Merkez Deprem Elazığ Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

Oğuzhan Y:

Rabbim bu aziz milleti her türlü beladan musibetden korusun.

66
14
yanıtYanıtla
Cuma Güzel:

Amin amin inşallah ta etrafına baksana dostum ne azizligimiz kalmis ne insanligimiz neler dönüyor neler oluyor herseyden o kadar uzaklaşmasiz ki ...Allah merhamet etsin bizlere sadece....

yanıt32
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title