Haberler

El Emekleri Görücüye Çıktı

Güncelleme:

Osmangazi Belediyesi Meslek Edindirme Kursları'nda dönem sonu sergileri başladı.

OSMEK'LE HAYAT BULAN SANATLAR

OSMEK KURSLARINDA HASAT MEVSİMİ

OSMEK kurslarının tamamlanmasının ardından eğitim dönemi boyunca kursiyerler tarafından oluşturulan eserler açılan sergilerde ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor.

OSMEK tarafından düzenlenen boyutlu boyama kurslarının tamamlanmasının ardından Ördekli Kültür Merkezide düzenlenen sergide kursiyerlerin eserleri ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Birbirinden güzel ve özel el emeği eserlerin yer aldığı serginin açılışına Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Muhsin Özlükurt, AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın'ın eşi Aliye Yalçın ve OSMEK Sorumlusu Güler Nalbant ve kursiyerin katılımıyla yapıldı. Törende konuşan OSMEK Sorumlusu Nalbant, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın himayesinde ve desteği ile sürdürülen kursların, çok önemli bir hizmet verdiğini söyledi. Nalbant, 120 kursun tamamlandığını aktardı. Nalbant, "Şimdi bizim hasat zamanımız. Yıl boyu verdiğimiz emeğin meyvelerini topluyoruz. Sergilerimizi ardı ardına açıyoruz. Kursiyerlerimizin emeklerini sergiliyoruz. Bize destek veren Osmangazi Belediye başkanı Mustafa Dündar'a bir kez daha şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.

Açılışın ardından katılımcılar "Boyutlu Boyama Sergisi"ni gezdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Dündar Sedat Yalçın Osmangazi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title