Haberler

Ek Görüntü Kılıçdaroğlu Ve Baykal'ı Buluşturan Düğün... İstanbul -Kılıçdaroğlu Ve Baykal'ı Buluşturan Düğün...

CHP Milletvekili Mehmet Sevigen'in Kızı Selen Sevigen ile Şarkıcı Gökhan Özen'in Nikah Şahitliklerini, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Eski Genel Başkan Deniz Baykal Yaptı.

CHP Milletvekili Mehmet Sevigen'in kızı Selen Sevigen ile şarkıcı Gökhan Özen'in nikah şahitliklerini, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile eski Genel Başkan Deniz Baykal yaptı.

Baykal ve Kılıçdaroğlu nikah şahidi...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile eski Genel Başkan Deniz Baykal, CHP İstanbul milletvekili Mehmet Sevigen'in kızı Selen Sevigen ile şarkıcı Gökhan Özen'in nikahında buluştu. Basına kapalı yapılan nikah töreninde Kılıçdaroğlu ile Baykal'ın aynı masada yan yana oturdukları öğrenildi.

Four Seasons Otel'de düzenlenen nikah, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi tarafından kıyıldı. Nikahta, Selen Sevigen'in şahitliğini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile eski Genel Başkan Deniz Baykal yaparken, Gökhan Özen'in şahitliğini ise merhum Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın eşi Semra Özal ile sanatçı Ajda Pekkan yaptı. Nikah törenine, Gökhan Özen'in sanatçı dostlarının yanı sıra CHP milletvekilleri, CHP'li ilçe belediye başkanları, Onur Öymen, Gürsel Tekin ve ATO Başkanı Sinan Aygün'ün de aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı. Törene, Devlet Bakanları Egemen Bağış ile Faruk Nafiz Özak da çiçek gönderdi.

Basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği düğüne davetliler saat 19.30 itibarı ile gelmeye başladı. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, nikaha, Genel Başkan Yardımcıları Hakkı Süha Okay ve Umut Oran ile İl Başkanı Berhan Şimşek'le birlikte geldi. Sevigen, Kılıçdaroğlu ve beraberindekileri otelin kapısında karşıladı. Deniz Baykal'ın ise nikahtan birkaç saat önce otele geldiği öğrenildi.

Nikah töreninin ardından basın mensuplarına açıklama yapan Mehmet Sevigen, düğünün çok güzel bir dostluk içinde geçtiğini, Türkiye ve CHP'nin birlik ve beraberlik içinde olduğunu ifade eden, Türkiye'nin CHP'ye ihtiyacı olduğunun görüldüğünü söyledi.

Mehmet Sevigen, "Bugün burada siyaset hiç olmadı. Bu tamamen aile, dost toplantısıydı. CHP ve bunun dışındaki aileler bir araya gelip çocuklarımızın mutluluğuna şahitlik yaptık. Fidanlarımızı teker teker toprağa verdiğimiz bir günde ülkemizde inanıyorum ki bu vesileyle bütün çocuklarımızın, sizin kaderleriniz güzel olur. Ağıtların, zılgıtların, feryatların çıktığı evlerde inşallah davul-zurna ve halay

sesleri yükselir. Bu güzel ülkenin önünün açık olmasını, dostluk, kardeşlik, barış içinde binlerce yıl devam etmesini dilerim." dedi.

Bir gazetecinin, CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın düğüne neden gelmediğini sorması üzerine Sevigen, kendisini davet ettiğini, ancak onun da kızını evlendirmesi nedeniyle telaşı bulunduğunu söyledi. Sevigen, "Gelen de sağ olsun gelmeyen de" şeklinde konuştu.

Basın mensuplarının, Anayasa Mahkemesi'nin kararına ilişkin parti yöneticilerinin bir açıklama yapıp yapmayacağı yönündeki sorularına karşılık Sevigen, siyaset konuşmayacaklarını ifade ettiklerini, Genel Başkan ve yönetimdeki kişilerin yarın bir açıklama yapacaklarını kaydetti. Nikah şahitliği yapan sanatçı Ajda Pekkan da çıkışta çok duygulandığını ve harika bir nikah olduğunu belirterek, hayatında 3. kez nikah şahitliği yaptığını söyledi. Pekkan, bu törende çok değer verdiği insanlarla bir arada olduğunu ve onların mutluluğuna katkıda bulunmanın kendisine inanılmaz keyif verdiğini kaydetti.

ANAYASA MAHKEMESİ'NİN KARARINA İLİŞKİN SORULAR YANITSIZ KALDI.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, nikah töreninin ardından gazetecilerin, Anayasa Mahkemesi'nin kararına ilişkin soruları üzerine, yarın genel merkezde açıklama yapılacağını söyledi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Hakkı Süha Okay da yarın açıklamayı kendisinin yapacağını kaydetti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title