Haberler

Edremit'te Hasan Arslan Dönemi Hızlı Başladı

Balıkesir'in Edremit ilçesinde Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, hizmet atağına hızlı başladı.

Balıkesir'in Edremit ilçesinde Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, hizmet atağına hızlı başladı. Akçay, Sarıkız ve İkizçay Mahallesi'nde 10 günde 6 bin 600 metrekare parke taş kaplama ve 13 bin metrekare sıcak asfalt yapıldı.

Edremit ilçesinde CHP'li Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, göreve başladıktan sonra öncelikli olarak turistik Akçay, Sarıkız, İkizçay Mahallesi'nde Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı BASKİ tarafından şehir su şebekesi döşenmesi nedeniyle kazılan yolların yapılması için Fen İşleri ekiplerini görevlendirdi. Başkan Arslan'ın daha önce BASKİ'de görev yapan Abdullah Kesici'yi Fen işleri Müdürü olarak görevlendirmesinden sonra ekipler kolları sıvayarak çalışmalara başladılar. Edremit Belediyesi'ne bağlı Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Akçay, Sarıkız ve İkizçay Mahallesi'nde bir ay içerisinde 3 cadde ve 6 sokakta 6 bin 600 metrekare parke taş döşemesi yapılarak yolların tamir ve yenilenmesi yapıldı. Ayrıca 10 gün içerisinde üç mahallede üç cadde ve 4 caddede 13 bin 180 metrekare sıcak asfalt kaplaması yapılarak yaz sezonu öncesinde yollar yenilendi. Turistik mahallerde sorunların yaz sezonu girmeden hızlı bir şekilde çözüme kavuşturulması vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, "Edremit'te artık, hızlı, çevik ve etkili belediyecilik dönemi başladı. Şehrimizin sorunlarını hızlı bir şekilde çözmek için ekiplerimiz sahada çalışıyor. Özellikle turizm hareketliliği nedeniyle yoğunluğun yaşandığı Akçay, Altınoluk, Güre gibi sahil mahallelerimizde sezon başlamadan sorunlar giderilecek" dedi. Sarıkız Mahallesi Muhtarı Erhan Demirel, mahallesinde su şebekesi nedeniyle yolların kazılması sonucu çok sıkıntı yaşandığını ancak Başkan Hasan Arslan'ın göreve gelmesinden sonra bir ay gibi kısa bir zaman dilimi içinde sorunların teker teker çözülmeye başlandığını söyledi. İkizçay Mahallesi Muhtarı Selim Diril ise belediyeye bildirdikleri sorunların kısa süre içerisinde giderildiğini belirterek Başkan Arslan ve belediye ekiplerine teşekkür etti. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Selman Hasan Arslan Hasan Arslan Balıkesir Edremit Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title