Haberler

3 dilde tanıtıldığı mobil uygulama kullanıma sunuldu mobil uygulama,tanıtım,turizm,

Güncelleme:

Edirne Genç İşadamları Derneği (EGİAD) ve Bulgaristan'ın Euro Club Women Derneği iş birliğinde hayata geçirilen proje kapsamında Edirne'nin 3 dilde tanıtıldığı mobil uygulama hazırlandı.

Edirne Genç İşadamları Derneği (EGİAD) ve Bulgaristan'ın Euro Club Women Derneği iş birliğinde hayata geçirilen proje kapsamında Edirne'nin 3 dilde tanıtıldığı mobil uygulama hazırlandı.

EGİAD Başkanı Hakan İnci, kentteki bir otelde düzenlenen toplantıda, mobil uygulamanın hizmete girdiğini ve kullanıcıların beğenisine sunulduğunu söyledi.

Mobil uygulamanın Türkçe, Bulgarca ve İngilizce olarak 3 dilde hizmet verdiğini aktaran İnci, "Kentimizdeki 150 işletme ve 500 tarihi ve kültürel yer hem fotoğrafları hem açıklamaları hem de ulaşım yollarıyla kullanıcıların hizmetinde." dedi.

İnci, Edirne'nin tanıtımına ve turizmine katkı verecek bir uygulamanın hizmete girmesinden dolayı mutluluk yaşadıklarını ifade etti.

Edirne'nin önemli bir turizm kenti olduğunu ve tanıtım çalışmalarına önem verdiklerini anlatan İnci, "Bu uygulamanın Edirne turizmine çok ciddi katkı sağlayacağını düşünüyorum. Zaman içerisinde yeni açılan işletmeler oldukça ve tarihi yeni keşifler oldukça mobil aplikasyona güncellemeler yapacağız. Düzenli bir güncelleme yapılmasını sağlayacağız. Önemli bir çalışma oldu, ciddi bir yatırım ve emek var. Bunun boşa gitmemesi lazım. Projenin yaşaması ve devamlılığı için çalışacağız." şeklinde konuştu.

İnci, Kovid-19 vakalarının azalması ve ülkeler arası aşı sertifikası anlaşmalarının yapılmasıyla Bulgaristan ve Yunanistan'dan gelen turist sayısında artış yaşanacağını dile getirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Bulgaristan Hakan İnci Edirne Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title