Haberler

Edirne'de Feci Kaza: 3 Ölü

Güncelleme:

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde takla atan yolcu minibüsündeki 3 yolcu ölürken 17 kişi de yaralandı.

Edirne'nin Uzunköprü ilçesinde lastiği patladığı için kontrolden çıkan ve ardından karşı şeride geçip takla atan yolcu minibüsündeki 3 yolcu ölürken 17 kişi de yaralandı.

Kaza, saat 17.30 sıralarında Uzunköprü - Keşan yolu Karapınar köyü yakınlarında meydana geldi. Edirne'den Keşan istikametine giden, Raşit Güven'in kullandığı 22 DL 116 plakalı yolcu minibüsü, lastiği patlayınca kontrolden çıktı ve karşı şeride geçip takla attı.

Kaza sonrası olay yerinde can pazarı yaşandı. Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine çok sayıda ambulans ile polis, jandarma ve itfaiyenin kaza kırım aracı sevk edildi.

Gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından yaralılar Nihat Yıldırım, Gamze Yanık, Serol Çileli, Şeyma Dönmez, İbrahim Köçet, Betül Köçet, Lamia Özek, Leyla Kaya, Nazan Kaya, Muzaffer Ermek, Ayten Çırpan, Emre Öngören ve sürücü Raşit Güven ile isimleri öğrenilemeyen 4 kişi, ambulansla Uzunköprü ve Keşan'daki hastanelere götürdü. Kazada 19 yaşındaki Gamze Hazer, 58 yaşındaki Şükran Balaban ve 42 yaşındaki Semahat Güler, olay yerinde hayatını kaybetti.

Jandarma ve savcının yaptığı incelemelerin ardından kazada hayatını kaybedenlerin cesetleri, Uzunköprü Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Leyla Kaya Karapınar Keşan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title