Haberler

Dursun Ali Erzincanlı'dan Haliç'te Şiir Gecesi

Güncelleme:

Eyüp Belediyesi "Onbir Ayın Sultanı" Ramazanda ilçeye gelen binlerce konuk için birbirinden güzel etkinlikler düzenliyor.

Eyüp Belediyesi, hem Eyüp Sultan Camii'nin arkasındaki Cülus Yolu'nda hem de Haliç kıyısındaki Etkinlik Alanı'nda Açıkhava iftarları düzenliyor. Etkinlik alanında Eyüplüler Dursun Ali Erzincanlı ile şiir dolu bir gece yaşadı.

Eyüp Sultan'ın manevi atmosferinde birlikte iftar yapmanın coşkusunu yaşayan vatandaşlar tarihi cülus yolunda manevi atmosferde iftarını açarken Etkinlik alanında dernekler hemşerileri iftar sofrasında bir araya geliyor.

Osmanlı kıyafetleri içerisindeki şerbetçiler şerbet dağıtırken, garsonlar masalara tek tek servis yapıyor. Haliç Etkinlik Alanı'nda önce fasıl, ardından çocuklar için sihirbazlık ve jonklör gösterileri yer alıyor.

Eyüp Belediyesi'nin Haliç Etkinlik Alanı'ndaki konuşma yapan Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, "Eyüplülerin Ramazan ayını kutlayarak, ilçede her akşam 4 ayrı mekanda düzenlenen iftar programlarına herkesi davet etti.

Programda Dursun Ali Erzincanlı şiirleri ile etkinlik alanına nostalji dolu bir akşam yaşattı. Gecede Başkan İsmail Kavuncu'ya başkan yardımcıları ve Ak Parti Eyüp İlçe Başkanı Seçkin Turan eşlik etti.

Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Etkinlik Alanı'ndaki yerel derneklerin stantlarını gezerek vatandaşlarla sohbet etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Dursun Ali Erzincanlı Eyüp Sultan Camii İsmail Kavuncu Haliç Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title