Haberler

DSİ Kanalında Boğulan Çocuğun Cenazesi Toprağa Verildi

Antalya'da arkadaşıyla yüzmek için girdiği su kanalında yaşamını yitiren 9 yaşındaki Hasan Urlu'nun cenazesi toprağa verildi.

Antalya'da arkadaşıyla yüzmek için girdiği  su kanalında yaşamını yitiren 9 yaşındaki Hasan Urlu'nun cenazesi toprağa verildi. 12 yaşındaki Ömer İnan'ın tedavisi ise sürüyor.

Kepez İlçesi Göksu Mahallesi'nde ailesiyle oturan Düdenbaşı İlkokulu 2'nci sınıf öğrencisi Hasan Urlu ile 4'üncü sınıf öğrencisi Ömer İnan, dün öğleden sonra DSİ'ye ait sulama kanalına yüzmek için girdi. O sırada çevredeki Raziye Tepe, çocukların tehlikeli bölgede yüzdüğünü görünce uyardı. Ancak çocuklar bunu dikkate almadı, Tepe'ye el ele tutuşup gülümseyerek karşılık verdi. Yaklaşık yarım saat sonra çocukları gördüğü yere yeniden gelen Raziye Tepe, onları kanal dibinde hareketsiz gördü.

Haber verilmesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekibinin şoförü, elbiselerini çıkarıp suya atladı ve çocukları kıyıya çıkardı. Kalpleri duran çocuklara bir süre müdahale eden sağlık görevlileri, onları yaşama döndürmeyi başardı ve hemen ambulansa alarak hastaneye götürdü. Yoğun bakım servisinde tedaviye alınan çocuklardan Hasan Urlu yaşamını yitirdi.

ANNE KENDİNİ YERLERE ATTI

Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'ndaki otopsi işlemlerinin ardından Hasan Urlu'nun cenazesi, bugün babası Rasim Urlu ve yakınları tarafından alındı. Baba Urlu, oğlunun cenazesini yanındakilerle cenaze aracına taşıdı. Bu sıra morgun kapısında bekleyen anne Adile Urlu gözyaşı döktü. Kendisini yerden yer atan kadını, yakınları teselli etmeye çalıştı. Hasan Urlu'nun cenazesi Serik İlçesi Gebizli Mahallesi'nde toprağa verildi.

Tedavisi yoğun bakımda süren Ömer İnan'ın hayati tehlikesinin ise sürdüğü belirtildi.

- Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ömer İnan Antalya Göksu Kepez 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs Cuma Hutbesi yayınlandı! 3 Mayıs Cuma Hutbesi tam metni! Aston Villa elendi mi? Aston Villa UEFA Konferans Liginden elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title