Haberler

Doğuş Çay Yepyeni 7 Çeşidi İle Bahara Hazır

Güncelleme:

Doğuş Çay, bitki-meyve-form serilerine 7 yeni ürün daha ekledi.

Doğuş Çay Ailesi Yeni Lezzetleri ile Büyümeye Devam Ediyor

Doğuş Çay Tutkunlarına 7 Yeni Lezzet

Yapraktan bardağa en güzel çay yorumu "Doğuş Çay"; Bitki-Meyve-Form ailesine eklediği 7 yeni ürün çeşidi ile bahara sağlıklı ve formda bir başlangıç yapmak isteyenlerin vazgeçilmezi olacak.

Çay tutkunlarına yönelik zengin çeşitleri ile karşı konulmaz lezzetler sunan Doğuş Çay ; bitki - meyve-form serilerine 7 yeni ürün daha ekledi. Sağlık kaynağı bitki meyve karışımları ile yüzde yüz doğal çay yapraklarını bir araya getiren Doğuş Çay ; formuna ve kilosuna dikkat edenlerin de farklı tatlar ile buluşmasını sağlıyor. Bu kapsamda Doğuş Çay'ın büyüyen ürün ailesine bitki – meyve kategorisinde; bağışıklığı güçlendirici Ballı Zencefilli Ihlamur ile Zencefil Limon ve sakinleştirici etkisi olan Sarı Kantaronlu Melisa çayları eklendi. Formuna dikkat edenlerin yeni favori çayları olacak olan Kiraz Saplı Form ve Mısır Püsküllü Form çeşitleri; zayıflatıcı etkileri ve vücuttaki fazla suyun dışarı atılmasına yardımcı özellikleri ile ön plana çıkıyorlar. Yumuşak içimi ve zengin antioksidan kaynağı yapısı ile yeşil çay serisini de yeni tatlar ile zenginleştiren Doğuş Çay; Yaseminli ve Naneli çeşitlerini de çay severler ile buluşturuyor.

Siz de bahar ve yaz mevsimlerine daha canlı, daha formda bir giriş yapmak istiyorsanız; her yudumda sağlık ve lezzet sunan Doğuş Çay'ın yeni bitki – meyve – form çeşitleri ile tanışmak için acele edin!

Kaynak: Bültenler / Güncel

Doğuş Çay Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title