Haberler

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi Yol Çalışmalarına Devam Ediyor

Güncelleme:

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde, belediye tarafından yürütülen yol çalışmaları hakkında açıklama yapıldı. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yıl boyunca devam eden çalışmalarda, yol bakımı, asfalt, parke, kaldırım ve imar yolu çalışmaları gerçekleştirildi. Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, halkın refahı ve mutluluğu için çalışmaların sürdürüldüğünü belirtti.

Diyarbakır'da Yenişehir Belediyesince, ilçedeki yolların daha konforlu hale getirilmesi için başlatılan çalışmalar sürüyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince ilçede yıl boyunca yürütülen yol bakım, asfalt, parke, kaldırım ve imar yolu çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, hizmet belediyeciliği anlayışıyla ilçede çalışmaları sürdürdüklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Halkın refahı ve mutluluğu için ne gerekiyorsa yapıyoruz. Yıl içerisinde 80 kilometre yol yapımı gerçekleştirdik. 300 bin ton sıcak asfalt çalışması yaptık. 500 bin metrekare kilitli parke taşı ve 65 bin bordür taşı döşemesini gerçekleştirdik. 25 kilometre uzunluğunda kaldırım döşemesini tamamladık. Son olarak 78 kilometre yeni imar yolu yaptık. Yıl sonuna kadar bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz."

Kaynak: AA / Güncel

Diyarbakır Yenişehir Fen İşleri Müdürlüğü Diyarbakır Yenişehir Belediye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title