Haberler

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde 14 yaşındaki çocuğun darbedilmesiyle ilgili 3 polis memuru tutuklandı

Güncelleme:

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde 14 yaşındaki çocuğun darbedilmesine ilişkin gözaltına alınan 5 polis memuru ile ilgili yeni gelişme yaşandı. Polislerden 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde21 Mart'ta nevruz etkinliklerinde 14 yaşındaki Y.D.'nin polis memurlarınca darbedildiğine yönelik soruşturmada yeni gelişme yaşandı. Lice Cumhuriyet Savcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında 21 Mart'ta 14 yaşındaki Y.D'yi darbettikleri gerekçesiyle gözaltına alınan 1 komiser ile 4 polis memuru adliyeye sevk edildi.

3 POLİS MEMURU TUTUKLANDI

Şüphelilerden 3'ü çıkarıldıkları nöbetçi hakimlikçe "nitelikli kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" ve "nitelikli kasten yaralama" suçundan tutuklandı, 2'si serbest bırakıldı.

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde 14 yaşındaki çocuğun darbedilmesiyle ilgili 3 polis memuru tutuklandı

VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELDİ

Öte yandan, Diyarbakır Valiliği de konuya ilişkin yazılı açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Bazı basın yayın organlarında yer alan Lice ilçemizde gerçekleştirilen nevruz etkinliklerinde, 5 personelimizin, 14 yaşındaki bir çocuğun ölümüne sebebiyet verdiği yönündeki iddialar, çarpıtmadır ve provokasyon amacı taşımaktadır. 21 Mart 2023 tarihinde, 14 yaşındaki Y. D. isimli darba maruz kalan çocuk, il merkezindeki bir hastaneye başvurmuş; tedavisinin ardından bir gün sonra taburcu edilmiştir.

"OLAY TÜM YÖNLERİ İLE SORUŞTURULMAKTADIR"

Olayla ilgili Lice Cumhuriyet Savcılığınca aynı gün soruşturma başlatılmış, 25 Mart 2023 tarihinde, Lice İlçe Emniyet Amirliği emrinde görevli bir komiser ve dört polis memuru gözaltına alınmış, ardından adli mercilere sevk edilmiştir. Ayrıca, söz konusu 5 personel görevden uzaklaştırılmış ve haklarında idari soruşturma başlatılmıştır. Olay tüm yönleri ile soruşturulmaktadır."

Kaynak: AA / Güncel

Diyarbakır Lice Güncel Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (14)

Kuman:

İyi. Vallaha! Meydanlara salacaklar bunları! Polisi taşlatacaklar, Bayrağın yaktırcaklar! Polis müdehale edincede görevden alacaklar. O zaman soruşturma yürüten o savcılar gitsin karşılarına

52
40
yanıtYanıtla
HAYAT MEZUNU HAYAT MEZUNU:

DEVLETLER ADİL OLDUKÇA DAHA GÜÇLÜ OLURLAR HAK HUKUK ADALET BİR DEVLETİN TEMELİ OLMALI

63
4
yanıtYanıtla
Hakan Ertem:

Ulan varya hertürlü pisliği yapın polis müdahale ettiğinde mağduru oynayın. Ne haysiyetsizsiniz vatana ihanetin yaşı olmaz cezası bellidir pkk diye bağırıyorsa kafası ezilir net.

29
25
yanıtYanıtla
Celal:

5 olgunun 1 çocuğa mi gücü yetiyor? Çocuğun miskasida varmis muhtemelen düdük gorevliler cezasini alacaklar. Bu memleketde kimse hata yapmiyor hep baskalarinda suç oluyor.Hele askere polise toz gondurulmuyorsa bunlara daha cok dikkat etmeli.

15
16
yanıtYanıtla
ismail bey :

O muska cezaevi yapimı örme muskalik. Anladın mı. 14 yaşında cezaevi görmüş muhtemelen.

yanıt7
yanıt6
Abdullah :

14 yaşındaki bir çocuğa gücü yeten polisin idam yapılması lazım

13
14
yanıtYanıtla
ismail bey :

Sana taş atana, silah çekene şekermi verecen. 14 yaşında bir çocuk nevruzda eylemde ne işi var....

yanıt4
yanıt5
mert barlik:

Türküm doğruyum çalışkanım. İlkem: küçüklerimi korumak.... Bu çocuğa bunu yapanlar aynı şekilde bağlanıp dövülmeli.

16
10
yanıtYanıtla
ismail bey :

Polise iftira olmadığını nereden bileceğiz.

yanıt3
yanıt5
Arda Sezen :

Polislerin yüz karaları bu adamlar, asıl vatan hainleri bu memurlar, hangi dinde var bu sizin yaptığınız

13
12
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title