Haberler

Diyarbakır'daki Terör Saldırısı - Şehit Er Oğuz Arslan Toprağa Verildi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Şehitin cenazesinin camiye getirilmesi Annesinin ve yakınlarının tabutu başında göz yaşı dökmesi Cenaze namazının kılınması ve dua edilmesi Şehidin cenazesinin top arabasında bir süre taşınması Vatandaşların slogan atması ve ağlaması - Diyarbakır'ın Lice ilçesindeki terör saldırısında ağır yaralanan ve tedavi gördüğü GATA'da şehit olan er Oğuz Arslan, memleketi Söke'de toprağa verildi Diyarbakır'ın Lice ilçesindeki terör saldırısında ağır yaralanan ve tedavi gördüğü GATA'da şehit olan er Oğuz Arslan'ın cenazesi (23) memleketi Aydın'ın Söke ilçesine bağlı Bağarası Mahallesi'nde toprağa verildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Şehitin cenazesinin camiye getirilmesi

Annesinin ve yakınlarının tabutu başında göz yaşı dökmesi

Cenaze namazının kılınması ve dua edilmesi

Şehidin cenazesinin top arabasında bir süre taşınması

Vatandaşların slogan atması ve ağlaması - Diyarbakır'ın Lice ilçesindeki terör saldırısında ağır yaralanan ve tedavi gördüğü GATA'da şehit olan er Oğuz Arslan, memleketi Söke'de toprağa verildi

Diyarbakır'ın Lice ilçesindeki terör saldırısında ağır yaralanan ve tedavi gördüğü GATA'da şehit olan er Oğuz Arslan'ın cenazesi (23) memleketi Aydın'ın Söke ilçesine bağlı Bağarası Mahallesi'nde toprağa verildi.

Arslan'ın Türk bayrağına sarılı tabutu, önce Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi morgundan alındı. Cenazenin alınması sırasında Arslan'ın annesi Huriye, babası Dündar, kardeşleri Halil ve Aydın Arslan, gözyaşlarını tutamadı. Anne Huriye Arslan, uzun süre tabuta sarıldı. Şehit asker için helallik istendi.

Hastane morgundan alınan cenaze daha sonra binlerce vatandaşın da katılımıyla Söke Koca Camisi'ne getirildi.

Şehit yakınları burada da uzun süre tabuta sarılarak gözyaşı döktü.

Okunan dualar ve cenaze namazının kılınmasının ardından bir süre eller üzerine taşınan şehitin naaşı, Bağarası Mahallesi'ndeki mezarlıkta toprağa verildi.

Cenazeye katılanlar ellerinde Türk bayrakları ile terörü lanetleyen sloganlar attı.

Cenaze törenine Aydın Valisi Erol Ayyıldız, AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem, Mustafa Savaş, Abdurahman Öz, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, CHP Aydın Milletvekili Hüseyin Yıldız, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Murat Kırkaya, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, şehit yakınları ve binlerce vatandaş katıldı.

Diyarbakır-Lice karayolunda 18 Şubat'taki terör saldırısında 6 asker şehit olmuş, er Oğuz Arslan ise ağır yaralanmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Aydın Arslan Diyarbakır Lice Söke Politika Güncel Haberler

title