Haberler

Diyarbakır'da İşçilerin Korku Dolu Anları

Güncelleme:

Diyarbakır'da bir plazanın camlarını temizleyen işçiler, asansörün kayması nedeniyle 5'inci katta mahsur kaldı. İşçiler birbirlerine sarılarak ağladı.

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesi Ofis Semti Ekinciler Caddesi üzerinde bulunan Çeysa Plaza'daki yapıştırıcı reklamların temizliğini yapan iki işçi, asansörün tekerlerinin kayması sonucu düşme tehlikesi yaşadı. Cam temizliği yaparken iyi konumlandırılmayan asansörün kaymasından dolayı 5. katta düşme tehlikesi yaşayan işçiler, asansör yakıtının bitmesi nedeniyle de aşağıya indirilemedi.

OLAY YERİNE İTFAİYE ÇAĞRILDI

İşçilerin kurtarılması için olay yerine itfaiye çağrıldı. Olay yerine gelen itfaiye cadde üzerinde hazırlıklarını tamamlarken, bu sırada gelen yakıtın eklenmesi ile asansör aşağıya indirildi. İtfaiyenin geldiği ana kadar korku içinde beklemek zorunda kalan işçilerin üzerinde iş kıyafetlerinin ve emniyet halatının da bulunmadığı görüldü.

İŞÇİLER BİRBİRİNE SARILARAK AĞLADI

Nakliye şirketinde sigortasız olarak hamallık yaptığını söyleyen Adil Demir adlı işçi yaşadığı korku dolu anları anlattı. Temizleme yaparken bir anda asansörün bulunduğu yerden 70-80 santim kadar kaydığını ifade eden Demir, "Bir anda kaydığımızı hissettim. Ne yapacağımızı şaşırdık. Yanımda bulunan Hanifi Kaya ağlamaya başladı. Ben tek çocuğum olan İdil'i düşünmeye başladım. Hanifi ile birbirimize sarıldık. Allah'tan bir şey olmadı ama büyük bir korku yaşadık" dedi. Asansörde mahsur kalan diğer işçi Mehmet Hanifi Kaya ise, temizlik yaptığı anda asansörün kaydığını fark ettiğini belirterek, "Afişi tam sökerken asansör kaydı ve mazot olmadığı için indirilemedik. Neredeyse ölecektik. Sigortasız çalışıyorduk. Eğer ölseydik kimsenin umurunda olmazdık" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci / Güncel

Hanifi Kaya Diyarbakır Adil Demir Yenişehir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title