Haberler

Diyanet-Sen Genel Başkanı Ali Yıldız: Ülkemizin geçirdiği tüm kritik süreçlerde elimizi taşın altına koyuyoruz

Güncelleme:

Diyanet-Sen Genel Başkanı Ali Yıldız, Amasya'nın Suluova ilçesinde yaptığı konuşmada, Memur-Sen ve Diyanet-Sen ailesi olarak ülkemizin geçirdiği kritik süreçlerde her zaman inisiyatif alıp sorumluluklarını yerine getirdiklerini belirtti. Ayrıca Filistin'e destek platformu oluşturduklarını ve faaliyetlerini sürdürdüklerini vurguladı.

Diyanet-Sen Genel Başkanı Ali Yıldız, "Ülkemizin geçirdiği tüm kritik süreçlerde Memur-Sen ve Diyanet-Sen ailesi olarak elimizi taşın altına koyuyoruz." dedi.

Yıldız, Amasya'nın Suluova ilçesindeki toplantıda yaptığı konuşmada, Diyanet İşleri Başkanlığında 20 yıldır tek yetkili sendikanın kendileri olduğunu söyledi.

Hak ve kazanımlar konularında Diyanet görevlilerine sahip çıktıklarını, sorunların tespitini yapmak ve çözüm üretmek için mücadele ettiklerini anlatan Yıldız, "Değerler sendikacılığı noktasında çalışmalar yapmak zorundayız, ülkemize ve gönül coğrafyamıza vefa borcumuz vardır. Bu noktada yükümlülüklerimiz, sorumluluklarımız vardır. Ülkemizin ve gönül coğrafyamızın geçirdiği kritik süreçlerde, kritik dönemlerde her zaman inisiyatif alır ve bu inisiyatifin gerekliliklerini de her zaman yerine getiririz." ifadesini kullandı.

Yıldız, Türkiye'nin yaşadığı tüm felaketlerde görev aldıklarına değinerek, şunları aktardı:

"Ülkemizin geçirdiği tüm kritik süreçlerde Memur-Sen ve Diyanet-Sen ailesi olarak elimizi taşın altına koyuyoruz. Manavgat yangınlarında, Sinop ve Kastamonu'daki sel felaketlerinde, ülkemizin yaşadığı deprem felaketinde, salgın döneminde 'Biz bize yeteriz Türkiyem' kampanyalarında Memur-Sen ailesi bu anlamdaki tüm gelirlerini, bu konudaki birikimlerini seferber etmiştir. Bundan sonra da seferber etmeye devam edecektir."

Filistinlilerin de yanında olduklarını vurgulayan Yıldız, şunları kaydetti:

"Gazzeli kardeşlerimizin yanında olarak faaliyetlerimizi ve çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Filistin'e Destek Platformu oluşturduk. 5 Mart'ta Elazığ'dan tekrar bir ses vereceğiz ve zalimlere karşı haykıracağız, katil ABD'yi, katil AB'yi ve katil Birleşmiş Milletleri tekrar burada bu anlamda telkin etmeye devam edeceğiz. İslam ülkesi yöneticilerini de daha hassas, daha duyarlı, daha omurgalı ve elini taşın altına koyacak şekilde hareket etme şeklinde baskılıyoruz ve bunları baskılamaya devam edeceğiz. Kudüs'ün kaderini, İstanbul'un kaderi olarak biliyoruz. Gazze'nin kaderini, Türkiye'nin kaderi olarak bildiğimiz için bu faaliyetleri ve çalışmaları yapıyoruz."

Kaynak: AA / Güncel

Diyanet Sen Memur Sen Filistin Suluova Amasya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title