Haberler

Dinlemelerle İlgili 6 Polis Tutuklandı

Güncelleme:

Adana'da dinlemelerle ilgili gözaltına alınan 8 polisten 2'si serbest bırakılırken tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen 6 polis tutuklandı.

Adana'daki dinlemelere yönelik soruşturma kapsamında adliyeye sevk edilen emniyet mensuplarından 2'si savcılık sorgularının ardından serbest bırakıldı; aralarında 2 emniyet müdürünün de bulunduğu 6 zanlı tutuklanmaları istemiyle mahkemeye sevk edilmişti. Mahkeme 6 polisin tutuklanmasına karar verdi.

6 POLİS TUTUKLANDI

Adana Cumhuriyet Savcılığı tarafından ifadeleri alınan ve tutuklama talaebiyle mahkemeye sevk edilen Kemal Serhatlı Polis Meslek Yüksek Okulu'na Öğretmen Müdür Yardımcısı olan Emniyet Müdürü eski Yardımcısı İsmail Bilgin, Evrak Arşiv Şube Müdürlüğü'ne atanan Ertuğrul Yetkin, 100'üncü Yıl Polis Merkez Amirliği'nde Grup Amiri olan Komiser Fevzi Mert ile İstihbarat Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memurları Hasan Serçe, Ahmet Şenal ile söz konusu şubede görev yaparken emekli olan Abdullah Karaca tutuklama istemiyle nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Polis memurlarından Ramazan Kasap ile Mehtap Avcu ise ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

İSMAİL BİLGİN: KANUNSUZ HİÇ BİR EVRAK İMZALAMADIM

Cumhuriyet Savcısı tarafından ifadesi alınan Emniyet Müdürü Eski Yardımcısı İsmail Bilgin, kanunsuz olarak hiç bir evraka imza atmadığını söylemişti. Bazı hakim ve savcıların dinlendiği yönündeki iddialara da yanıt veren İsmail Bilgin'in ifadesinde, "Dinlendiği iddia edilen numaraların hakim veya savcıya ait olup olmadığını bilmiyorum. Benim numara ve isimleri tek tek kontrol etmem mümkün değildir. Ben yasa dışı kastı ile hareket etmiş değilim. Yasanın bana verdiği görevi yine yasal mahkeme kararlarına dayanarak yerine getirmeye çalıştım. Hakim ve savcıların dinlendiğini hatırlamıyorum" demişti.

HAKİM VE SAVCIYA ÖNLEMLE DİNLEME YAPILMIŞ

Avukatı İsa Ayanoğlu da suçlamanın usulsüz dinleme iddialarına ilişkin olduğunu belirterek, soruşturma içeriği ile ilgili şu bilgiyi vermişti:

"Adana 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Süleyman Köse ve soruşturma savcısı Şükrü Uçkan savcılığa suç duyurusunda bulunarak dinlendiklerini iddia etmiş. Bununla ilgili yapılan calışmada 2 kişiye ait cep telefonu IMEI numaralarının karşısına başkalarının adları yazılarak 6'ncı Ağır Ceza'dan önlemle dinleme kararı alındığı ortaya çıkmıştır. Müvekkillerim ve polisler hakim ve savcıyı dinlemediklerini yapılan önleme dinlemeleri tutanaklarının ise imha edildiğini söylediler. Ortada bir suç örgütü yok. Polisler suçlamaları kabul etmiyor"

 

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Abdullah Karaca İsmail Bilgin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (60)

xxxxsafirserdar@hotmail.com:

destan yazan polisler şimdi paralel mi oldu?? yazık..insanların hayatı geleceği 2 dudak arasında ..böyle devlet olmaz...

44
9
yanıtYanıtla
VATANDAŞalim352@hotmail.com:

OLDU BİLE HAYIRLI OLSUNNN.KIŞ UYKUSUNDAN UYANAK HALK..ERDOĞAN ÖYLE BİR ŞEY YAPACAK Kİ KENDİNE OY VERENLERİN GAZABINA UĞRAYACAK...ERDOĞAN GİBİ DÜŞÜNENLER ..BUNLAR DEDİKODU ÇIKARIYOR HALK İNANIYOR..TABİ Kİ BUNU TARİKATLAR VE AKP KOLLARI YAPIYOR..

yanıt0
yanıt0
SANCAR HANsancarhan@hotmail.de:

Anca böyle devlet olur,serefsizlere ,hainlere karsi savasan,bir asir milletin anasini aglattiniz,gün hesap günü

yanıt0
yanıt0
adaletmtnmus@gmail.com:

Paralel yapi paralel polis diye feryat figan eden başbakan hazretleri bula bula 6 tanemi adam bulmus . o arkadaşlar zurnanin son deligi . hiçbiri yasal olmayan bir şey yapmaz. Polis imza atacagi evraki 30 kere okur sonra imzalar. İnlere boyle girilecekse buradan istediğiniz sonuç cikmayacaktir. Yaziklar olsun sizeki polisleri suçlu ilan ediyorsunuz.

32
8
yanıtYanıtla
ONURAAonuraa83@hotmail.com:

İNLERİNE GİRECEGİZ İNLERİNE

21
14
yanıtYanıtla
omer canbeyomercanbey37@hotmail.com:

Boyle haberlerin devamini dileriz

19
14
yanıtYanıtla
şakirtsena.zekovic@facebook.com:

akp bunun hesabını verecek , er yada geç başbakan ve kurmaylar hesap verecek , kimse amacımızın önünde engel olamaz , bizim gayemiz güçlü bir müslüman ülke kurmaktır , akp dershaneleri kapatıp , bizlere ve islami vazifemize engel olmuştur , bu yüzden savaşımız artık , ergenekoncularla değil , akp iledir

9
24
yanıtYanıtla
O.F.Ufarukuzunkaya@gmail.com:

Müslüman ülkeyi, Pensilvenyadanmı kuracaksınız ha doğru sizinki önce Türkiye Cumhuriyettini tüm kurumlarıyla teslim alacak ondan sonrasında obamayı irşad edecekti değilmii parçadan bütüne taktiği şimdi baak biz sizi nasıl anlamadık hemen düzeltelim hatamızı ama öncelikle hocanız bir ülkeye iltica etmesi lazım yanii affımız için...

yanıt0
yanıt0
....mmegrez@hotmail.com:

palavracı. hiçbir şakirt bunu yazamaz

yanıt0
yanıt0
hocamahmudsukur@hotmail.com:

sakirt arkadasa ben katiliyorum ben 4 yildir abilerdeyim ve akpden hesap soracagiz bu ulkede islam sancagi dalgalanacak fetullah hocamiz halife olarak donecek ALLAH hocamıza ruyasinda görünüyor ve bu gorevi hocamıza verdiler

yanıt0
yanıt0
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title