Haberler

Dha Yurt Bülteni-20 (Ekiyle Yeniden)

Parkta oynarken kaybolan 2 çocuk aranıyor (2)TÜM İLÇE SEFERBERRİZE'nin Fındıklı ilçesinde dün akşam saatlerinde parkta oynadıkları sırada kaybolan Selim Yağız Özkan (4) ile Barış Yıldırım (5) için başlatılan arama çalışmaları sürüyor.

Parkta oynarken kaybolan 2 çocuk aranıyor (2)

TÜM İLÇE SEFERBER

RİZE'nin Fındıklı ilçesinde dün akşam saatlerinde parkta oynadıkları sırada kaybolan Selim Yağız Özkan (4) ile Barış Yıldırım (5) için başlatılan arama çalışmaları sürüyor. İlçede polis, Jandarma Arama Kurtarma (JAK), AFAD, AKUT ekiplerinin yanı sıra belediye hoparlörlerinden yapılan çağrı ve cep telefonlarına gönderilen SMS ile binlerce kişi arama çalışmalarına destek veriyor. Belediye hoparlörlerinden yapılan çağrı ile vatandaşların çocukların bulununcaya kadar arama çalışmalarına devam etmesi isteniyor. Vatandaşlar ellerinde el fenerleri ile cadde ve sokaklar ile dere yatakları ve binaların çevrelerinde arama yapıyor.

Bu arada Rize Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Sualtı Dalgıç balıkadam ekipleri de dere yataklarında arama çalışması başlattı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

-----------------------------

Arama çalışması detayları

Vatandaşlarla röp.

Detaylar

Haber-Kamera: Uğur AYDIN-Emre KOLTUK / RİZE

===============

Diyarbakır'da iki otomobil çarpıştı: 10 yaralı

DİYARBAKIR'da, iki otomobilin çarpışması sonucu 1'i ağır, 10 kişi yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde merkez Kayapınar ilçesi Peyas Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya  göre Ayşenur Zarakolu Caddesi'ne yan yoldan çıkan 06 JN 223 plakalı otomobil ile 15 NH 515 plakalı otomobil çarpıştı. Çevredekilerin haber vermesi üzerinde olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kazada yaralanan 10 kişi, ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan birinin hayati tehlikesi olduğu öğrenilirken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Görüntü Dökümü

-----------

Kazaya karışan otomobiller

Hava yastıkları

Yerinden çıkan araç lastiği

Polis ekipleri

Çekicinin gelmesi

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Emrah KIZIL/DİYARBAKIR,

===================

3'üncü kat penceresinden düşen çocuk yaralandı

TOKAT'ın Erbaa ilçesinde 3'üncü kattaki evlerinin penceresinden beton zemine düşen Muhammed Emir Alparslan (7) yaralandı.

Olay saat akşam saatlerinde Gaziosmanpaşa Mahallesi Şahin Sokak'ta meydana geldi. Erdem ve Elif Alparslan çiftinin iki çocuğundan büyüğü olan Muhammed Emir Alparslan evlerinin açık olan penceresine çıktı. Pencerenin dışındaki sinekliğe yaslanan küçük, çocuk sinekliğin açılmasıyla 3'üncü kattan beton zemine düştü. Muhammed Emir'in düştüğünü gören baba Erdem Alparslan oğlunu otomobille Erbaa Devlet Hastanesine götürdü. Hastanede tedaviye alınan çocuğun hayati tehlikesi bulunduğu öğrenildi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Görüntü Dökümü:

-Olay yerinden görüntüler

-Binanın görüntüsü

Haber-Kamera:  İbrahim UĞUR/ERBAA (Tokat), -

=========================================

Sahte soygun ihbarı, polisi harekete geçirdi

ADIYAMAN'da, '155 Polis İmdat' hattını arayan kişi, bir apartmana kar maskeli silahlı soyguncular girdiğini söyledi. Harekete geçen ve binayı saran ekipler, kısa sürede ihbarın asılsız olduğunu saptadı.

Olay, gece saatlerinde Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, ismi öğrenilemeyen kişi, 155 Polis İmdat hattını arayarak mahalledeki bir apartmana yüzü maskeli ve silahlı soyguncuların girdiğini bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler, 3 katlı binanın çevresini sararak çalışma başlattı. Apartmanı, bodrum katından terasa kadar arayan ekipler, ihbarın asılsız olduğunu belirledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

---------------------------------

Olay yeri

Polis ekiplerinden görüntü

Polis ekiplerinin apartman içerisine bakması

Binadan görüntü

Genel ve detay görüntüler

Haber-Kamera: Mahir ALAN-ADIYAMAN-DHA)

==============================

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Barış Yıldırım Fındıklı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta? Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı tarihi belli oldu mu? Çorlu tren kazası duruşmasında karar belli oldu mu? Tren kazası davasında son durum nedir? 2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ne zaman? #128204 Başvurular başladı mı? Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title