Haberler

Dershaneye giden genç kız, köpeklerin saldırısına uğradı

Güncelleme:

Sinop'ta dershaneye giden kız öğrenci, sahipsiz köpeklerin saldırısına uğradı. 19 yaşındaki genci, mahalle sakinleri kurtardı.

Sinop'un Boyabat ilçesinde dershaneye giden kız öğrenciyi, sahipsiz köpeklerin saldırısından mahalle sakinleri kurtardı.
Yıldız Mahallesi'nde ikamet eden 19 yaşındaki Hilal Karakuş, sabah saatlerinde dershaneye gitmek için evinden çıktı.

MAHALLE SAKİNLERİ KURTARDI

Karakuş, bir süre sonra karşılaştığı sahipsiz köpeklerin saldırısına uğradı. Genç kızın çağlıkları üzerine gelen mahalle sakinleri, köpekleri bölgeden uzaklaştırdı. Köpeklerin saldırısı, bir kişi tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Dershaneye giderken sahipsiz köpeklerin saldırdığı kız öğrenciyi mahalleli kurtardı

"KÖPEKLER BİR ANDA BENİ HEDEF SEÇTİ"

Saldırıya uğrayan Hilal Karakuş, AA muhabirine, evden biraz uzaklaştıktan sonra köpeklerle karşılaştığını söyledi. Köpeklerden kurtulmak için kaldırıma çıktığını anlatan Karakuş, "Ancak köpekler bir anda beni hedef seçti. Olduğum yerde durdum, daha sonra köpeklerden biri bana dokununca kaçmak istedim ama çok oldukları için kaçamadım. Yoldan geçen bir kişi beni kurtardı." dedi.

"KÖPEKLERİN ÖNÜNE ATLADIM VE KURTARDIM"

Köpeklere müdahale eden mahalle sakinleri Hakkı Özdemir de sabah işe gitmek için evden çıktığını belirterek, "Bir kız çocuğunun telefonla görüşerek geldiğini gördüm, köpekler ona doğru hareketlendi ve saldırdılar. Kızımıza yardımcı olmak maksadıyla köpeklerin önüne atladım ve kurtardım. Biz olmasaydık daha kötü durumlar yaşanabilirdi. İnşallah bir daha böyle durumlarla karşılaşmayız." ifadelerini kullandı.

Öte yandan şikayet üzerine gelen Boyabat Belediyesi ekipleri, mahallede bazı hayvanseverler tarafından yapılan köpek kulübelerini kaldırdı.

Dershaneye giden genç kız, köpeklerin saldırısına uğradı

Kaynak: AA / Güncel

Sinop Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

Erdal:

Niye haber oluyor ki? Artık normal karşılanan, günlük olaylar bunlar...

13
7
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Bütün sokak köpeklerinin toplatılıp Çin'e ihraç edilmesi gerekir . Hem sokaklar daha güvenli ve huzurlu olur hemde köpekler birilerine fayda sağlamış olurlardı .

10
6
yanıtYanıtla
Severian:

Videoyu çeken arkadaşa selam olsun. O videoyu çekeceğine yardımına koşsana.......

14
2
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

köpekler yalnız olduğunda size kuyruk sallar sevimli görünür ama her neden bilinmez bunlar bir araya gelince durum tehlikeli bir alır birbirlerinden aldıkları cesaretle ortalığa pervasızca saldırırlar bundan dolayı bunları hiç bir zaman bir araya getirmemeli tasma takıp bir yere bağlamalı

12
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title