Haberler

Derindere Grubu Kağıthane'de Hastane Açıyor!

Güncelleme:

50'si yoğun bakım olmak üzere 150 yataklı, ileri tıbbı teknolojinin kullanıldığı 10 bin metrekare kapalı alanda, 11 katlı modern binasında hizmet verecek.

Hastane Derindere'de, Dahiliye, Genel Cerrahi, Kulak Burun Boğaz, Ortopedi, Kadın Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Göz Sağlığı ve Hastalıkları, Anestezi ve Acil tıbbı bölümlerinde hastalara sağlık hizmeti verilecek.

Hastanenin açılışını ekim ayı içerinde gerçekleştirmeyi planladıklarını söyleyen Hastane Derindere Yönetim Kurulu Başkan Vekili Gülçin Derindere, şu bilgileri verdi:

"Bizi sağlık sektörüne götüren yol şöyle oldu. 1050 üniversite öğrencisine, 270 de ilk ve ortaöğretim öğrencisine, eğitim ve yaşam bursu vermekteyiz. Türkiye'nin en çok burs veren şirketiyiz. Verdiğimiz burslar, bursiyerlerle tanışmamız, onların sağlık sorunlarının dile getirilmesi, çevremizdeki insanların bana ve eşime "doktor tanıdığın var mı?" gibi sorularla bize gelmesi beni çok etkiledi. Bir anne olarak duygularımla hareket edip özellikle Kadın Sağlığı ve Doğum, Çocuk Sağlığı gibi diğer tüm branşlarda çok başarılı olacağımıza inandığım bir hastane açıyor olmanın heyecanı içindeyim. Açılışımızı Aralık ayının ilk haftasında düşünüyoruz ve Sevgili Emine Erdoğan hanımefendinin açılış davetimize katılarak onur ve gurur vermesini temenni ediyorum."​

OHSAD BAŞKANI REŞAT BAHAT HASTANEYİ ZIYARET ETTİ...

Hastaneyi ziyarete gelen Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği (OHSAD) Başkanı Reşat Bahat ise şunları söyledi: "Sağlık işletmeciliğinin, hastayı merkeze koymadan yapılamayacağını düşünüyorum. Sermaye, doktor, sağlık çalışanları, hemşireler hastanın menfaati için uğraşıyorsa orada şifa ve mutluluk vardır. Bunun için düzgün aileler, etik şirketler bu sektöre girdiği zaman hasta hep merkezde oluyor. Bir hastaneyle başlayıp zincirleşme yolunda ilerleyeceğinizi düşünüyor ve hayırlı olmasını diliyorum."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Reşat Bahat Kağıthane Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title