Haberler

Denizlispor'un Konuğu Alanyaspor

Ptt 1'inci Ligi'nde geçen sezon son maçında averajla kümede kalmayı başaran Denizlispor, yarın Alanyaspor'u konuk ederek yeni sezonun startını verecek.

Ptt 1'inci Ligi'nde geçen sezon son maçında averajla kümede kalmayı başaran Denizlispor, yarın Alanyaspor'u konuk ederek yeni sezonun startını verecek.

Denizli Atatürk Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak müsabakayı Süleyman Abay yönetecek. Bilet fiyatları kale arkası 5, açık tribün, A ve E üst tribün 10, B ve D üst tribün de 20 TL olarak belirlenen karşılaşma TRT HD'den naklen yayınlanacak.

Sezona 3 puanla başlamak istediklerini söyleyen teknik direktör Mehmet Altıparmak, "İyi bir hazırlık dönemi geçirdik. Denizlispor, son yıllarda lige üç puan alarak giremiyor. Bu istatistiği değiştirmek, sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Geçtiğimiz sezonki kenetlenmeyi sürdürmeliyiz. Tüm taraftarlarımız stattaki yerini alsın" dedi. Denizlispor'da tedavisi süren Cihan dışında eksik olmadığı açıklandı. Denizlispor'un muhtemel kadrosu şöyle:

Kazım - Furkan, Dimov, Tuna, Mustafa Keçeli, Leodrinho, Veli, Serkan, Almubaraki, Leozinho, Genkov

DENİZLİ TEK YÜREK

Denizlispor, Alanyaspor karşılaşması öncesi kentin futboldaki diğer temsilcilerinin desteğiyle moral buldu. Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran, Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu ile teknik adamlar ve futbolcular, yeşil siyahlıların antrenmanını ziyaret ederek başarı diledi. Denizli'nin 3 profesyonel takımının futbolcu, teknik heyet ve yöneticileri birlik ve beraberlik mesajı verdi.

40 KİŞİYE YASAK

Denizlispor'un Isparta'da Antalyaspor ile oynadığı hazırlık maçında çıkan olaylar nedeniyle Yeşil Cephe Taraftar Grubu Başkanı Sertan Atasefa, Cihan Yıldırım, Gökhan Gürlek ve İbrahim Akşit'in yanı sıra tüm idari kadroya 1 yıl maçlara girememe cezası verildi. Denizli Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Spor Güvenliği Şube Müdürlüğü ekiplerince, 6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'a göre 40 kişi, 1 yıl boyunca statlara giremeyecek. Yeşil Cephe Taraftar Grubu üyeleri, kararı Alanyaspor karşılaşmasından önce stat dışında ağızlarına siyah bant yapıştırarak protesto edecek. - Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Abay Denizlispor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title