Haberler

Denizli'de Aile ve Çocuk Sağlığı Eğitimi Verildi

Güncelleme:

Denizli AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı, Denizli İş Kadınları Birliği Derneği ve Pamukkale Üniversitesi tarafından düzenlenen 'Aile ve Çocuk Sağlığı' eğitimlerinin ilki Çameli ilçesinde gerçekleştirildi. Eğitimde sağlık uzmanları katılımcılara bilgi verdi ve soruları yanıtladı. Ayrıca, kadınlara ücretsiz kanser taraması yapıldı ve mamografi çekimi gerçekleştirildi. Eğitimler diğer ilçelerde de devam edecek.

Denizli AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığı, Denizli İş Kadınları Birliği Derneği ve Pamukkale Üniversitesi tarafında düzenlenen "Aile ve Çocuk Sağlığı" eğitimlerinin ilki Çameli ilçesinde verildi.

Çameli Hayri Dev Kültür Merkezi'ndeki eğitimde Prof. Dr. Türkan Turan, Doç. Dr. Çiğdem Erdoğan, aile danışmanı Neslihan Türkçüler ile doktor öğretim üyesi Hatice Bulut, katılan kadınlara "Sağlıklı Toplum İçin El Ele Projesi" kapsamında "Aile ve Çocuk Sağlığı" eğitimi verdi, sorularını yanıtladı.

Eğitim sonrası, kadınlara ücretsiz kanser taraması yapıldı ve mamografi çekimi yapıldı.

Eğitimlerin Denizli'nin diğer ilçelerinde de devam edeceği belirtildi.

Kaynak: AA / Güncel

Pamukkale Üniversitesi Pamukkale Üniversitesi Mamografi AK Parti Denizli Çameli Çocuk Etkinlik Sağlık Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title