Haberler

Demet Akalın Bursa'da Sahne Aldı

Güncelleme:

Türk pop müziğinin sevilen ismi Demet Akalın, Bursa'da sahne aldı. Sevilen şarkılarını Bursalı dinleyicileri için seslendiren Akalın, sevenlerini adeta coşturdu.

Bursa'da Demet Akalın coşkusu

BURSA - Türk pop müziğinin sevilen ismi Demet Akalın, Bursa'da sahne aldı. Sevilen şarkılarını Bursalı dinleyicileri için seslendiren Akalın, sevenlerini adeta coşturdu.

Yoğun ilginin yaşandığı gecede popüler şarkılarını seslendiren Akalın, enerjisiyle keyifli anlar yaşattı. 'Çalkala', 'Bana Yolla' ve 'Afedersin' gibi dillerden düşmeyen şarkılarını Bursalılarla yeniden buluşturan ünlü şarkıcı, 2 saat sahnede kalarak renkli anlara imza attı. Demet Akalın'a yüksek ritimli şarkılarda dansçı ekibi de eşlik etti. Repertuvarında Türk arabesk müziğinin seçkin eserlerine de yer veren Akalın, duygu dolu anlar da sundu. Özellikle tempolu şarkılarda Bursalılar doyasıya dans ederek eğlencenin tadını sonuna kadar çıkarırken, ünlü şarkıcı da performans aralarında dinleyicileriyle bol bol sohbet ederek, esprileriyle de güldürdü.

Şarkılara hep bir ağızdan eşlik eden Bursalı hayranlarına teşekkür eden Demet Akalın, gördüğü ilgiden mutluluk duyduğunu ifade etti. Bursalılar da, ünlü şarkıcıya alkışlarla yanıt verdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Demet Akalın Bursa Müzik Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title