Haberler

Değer Deniz'in Kardeşi: Dava İstediğimiz Gibi Sonuçlandı

Haber / Kamera: Ümit TÜRK, İstanbulDHADavanın karara bağlanmasının ardından Değer Deniz'in kardeşi Orhan Deniz ve avukatları karara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Haber / Kamera: Ümit TÜRK, İstanbulDHA

Davanın karara bağlanmasının ardından Değer Deniz'in kardeşi Orhan Deniz ve avukatları karara ilişkin açıklamalarda bulundu. Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önünde açıklama yapan ailenin avukatı Hülya Gülbahar, davanın "Cinayet, yağma ve tecavüz" suçlarından sanığa ceza verilmesiyle sonuçlandığını belirterek, iddianamede de bu cezaların istendiğini ve bu açıdan kararı olumlu bulduklarını söyledi.

AVUKAT: MAHKEMENİN KARARINA "CANAVARCA HİSLE ÖLDÜRÜLMESİNİ" KARARA EKLEMESİNİ BEKLERDİK.

Değer Deniz cinayetinin basit bir kadın cinayeti olmadığını, sanığın 40 dakika boyunca eziyet çekitirerek, canavarca hisle Değer'i öldürdüğünü ifade eden Gülbahar, "Mahkemenin bu nitelikli hali de kararına eklemesini beklerdik" dedi. Kararı bu açıdan temyize götüreceklerini belirten Avukat Gülbahar, "Kadın örgütlerinin de davada müdahillik talepleri vardı. Ancak mahkeme bu talepleri reddetti. Bu açıdan da davayı temyiz edeceğiz" diye konuştu.

"İSTEDİĞİMİZ GİBİ SONUÇLANDI"

Değer Deniz'in kardeşi Orhan Deniz de karardan memnun kaldıklarını ifade ederek, "Tabi ki verilen ceza hiçbir şekilde yetmiyor ama olsun, en azından istediğimiz bir iki detayı da aldık. En önemlisi burada güzel bir dayanışma yaşadık hep beraber. Bu daha bir başlangıç. Kadın dayanışması, en önemlisi insan dayanışması içerisindeyiz. Bu dava çok önemliydi. İstediğimiz gibi sonuçlandı" dedi.

"İKİ DAVAMIZ DAHA VAR..."

Değer Deniz'in ölümünün ardından olay yerine gelmedikleri için 2 adli tıp doktoru hakkında ve yapılan haberler nedeniyle bazı basın kuruluşları hakkında da davalar açtıklarını belirten Orhan Deniz, "iki davamız daha var. Olay yerine gelmeyen 2 adli tıp doktoru. Bir diğeri de hakkımızda ailemize Değer'in şahsına yapılan 'ayinde öldürüldü', 'yalnız yaşayan müzisyen kadın',' masaj terapistiydi' gibi haberler üzerine olacaktır. Dayanışmaya devam etmekten başka çaremiz yok. Bütün kadın derneklerine çok teşekkür ediyoruz. İyi hal indirimden yararlamadı, ilk hedefimiz buydu. Onun içinde yargıçlara teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hülya Gülbahar Orhan Deniz Politika Güncel Haberler

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen 'Yalancılar' sesiyle irkildi

İsrail'in soykırım yapmadığını savunuyordu, arkadan gelen "Yalancılar" sesiyle irkildi

Bakmadan Geçme

Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024? Gaddar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 675. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 17 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! İstanbulspor Sivasspor maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Karaağaç Destanı 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 8 Mayıs Karaağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İstanbulspor Sivasspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs İstanbulspor Sivasspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Survivor kaptan kim oldu? Mavi Takım Kırmızı Takım kaptanları kim oldu 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 17 Mayıs Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 17 Mayıs Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Kredi kartıyla kurban satın almak caiz midir? Banka kredisiyle kurban kesilebilir mi? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 17-18 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

Tahliye olan Çetin Doğan'ın ilk sözleri: Bu bir af değil, anayasal bir görevin Cumhurbaşkanı tarafından geç yerine getirilmesidir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title