Haberler

Defacto, Sonbahar Koleksiyonu İle Yeni Sezona Damgasını Vuruyor!

Güncelleme:

Defacto'nun 2011 Moda Trendlerinden Yola Çıkarak Oluşturduğu Sonbahar Koleksiyonu Yeni Sezona Merhaba Diyor.

Hem iş yerinde hem de günlük hayatta tercih edilecek özgün kıyafetleriyle yenilikçi bir tarz yakalayan Defacto'nun sonbahar koleksiyonu sezona kapılarını açıyor. Akdeniz esintilerini Türk giyim tarzına taşıyan Defacto, yeni sezonu çarpıcı ve renkli koleksiyonu ile karşılıyor.

Defacto'nun doğal kumaşlardan, dekoratif desenli derilere; cesur desenli trikolardan, parlak ve mat kumaşlara kadar birbirinden farklı renk ve tasarımlarını içeren sonbahar koleksiyonu alışveriş tutkunlarının gözdesi olacak.

2010 sonbahar koleksiyonunda yer alan kıyafetleri, tavus kuşu ve tüylü broşlar, zincirler fularlar ile birlikte Akdeniz renk ve dokularına uygun çanta, ayakkabı ve kemerler tamamlıyor.

Defacto Kadını Çağdaş, Modern Ve Cüretkar…

Defacto bayan koleksiyonu için tasarladığı model ve renkleriyle büyülüyor.

Defacto'nun yeni sezon koleksiyonu şık-casual temalarıyla çağdaş ve modern kadının stiline cevap veriyor. Koleksiyon, canlı renklerin koyu renkler ile tezatlıklarını bir arada yansıtıyor.

Kıyafetlerde cüretkâr bir güzellik karşımıza çıkarken, yarasa kollar, degaje yakalar, gül baskılı romantik payetli örme bluzlar, skinny pantolonlar, taytlar romantik tarzı simgeliyor. Folklorik desenler, trikolarda ironik bir hava yaratıyor. Parlak ve mat kumaşların birlikte kullanıldığı yeni sezon koleksiyonda; mineral renkler, kırmızılar ve siyah, gri tonları, ekrular ile dolgun siyah ve mürdüm tonları, pastel pembeler ve indigolar ile ekruların yoğun olduğu casual giyim bohem yaşam tarzını oluşturuyor. Tavus kuşu ve tüylü broşlar, deri ceketler, payetli örmeler kadının zarafetini, şık aksesuarlarla tamamlıyor.

Defacto Erkeği Genç, Renkli Ve Sportif...

Doğadan esinlenerek tasarlanan Defacto sonbahar erkek koleksiyonunda doğanın güzelliği, zenginliği ve gücünü yansıtan bir tema hakim. Çok parlak tonlarda kırmızı-indigo renkler yeni sezonda ön plana çıkıyor. Okside olmuş renkler ve metal dokular ile vintage görünüm vurgulanıyor. Mat renklerin üzerinde parlayan neon etkileri gözlemlenirken, kahve bordo birlikteliği göz kamaştırıyor.

Koleksiyonun diğer kıyafetlerini; dekoratif desenli deriler, cesur desenli trikolar, gelişigüzel stil ve dokular, yoğun ve sert yünler, tuvitler, entellektüel ve sofistike formlar, siyah deri ceket, siyah pantolon, derin siyahlar, mavi-griler, lacivert, kırçıllı gri renkler, mürekkep mavisi ve mavi renk tonları, yumuşak tuşeli kumaşlar, slim fit yaka detaylı gömlekler, parlak ve kumlu yüzeyler oluşturuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Kanarya'da işler yolunda gitmiyor! Derbiye çok eksik çıkacaklar

Kanarya'da işler yolunda gitmiyor! Derbiye çok eksik çıkacaklar

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title