Haberler

Datça'da Meydan Savaşı Gibi Trafik Kazası: 2 Ölü, 1 Yaralı

Güncelleme:

Muğla'da meydan savaşını andıran trafik kazası yaşandı. Otomobilin altında 200 metre sürüklenen motosikletli çift ölürken çocukları ağır yaralandı.

Muğla'nın Datça ilçesinde meydan savaşını andıran bir trafik kazası yaşandı. Otomobille çarpışan motosikletteki çift feci şekilde hayatını kaybederken, 12 yaşındaki çocukları ağır yaralandı.

200 METRE SÜRÜKLENDİLER

Kaza Datça Kızılan Mahallesi yol ayrımında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre yan yoldan çıktığı iddia edilen Fevzi Bolat yönetimindeki 48 R 7495 plakalı motosiklet ile Mehmet Haluk Ö. yönetimindeki 06 BU 2554 plakalı otomobil çarpıştı. Anne-baba ve 12 yaşındaki çocuklarının bulunduğu motosiklet çarpışmadan sonra yaklaşık 200 metre araç altında sürüklenirken, çarpışan otomobil ve motosiklet yolcuları ile birlikte şarampole yuvarlandı.

KÜÇÜK ÇOCUK AĞIR YARALANDI

Kazada motosiklet sürücüsü baba Fevzi Bolat (52) olay yerinde, anne İsminaz Bolat (53) hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybederken, 12 yaşındaki çocukları Deniz Berdan Bolat ise ilk müdahalesi Datça'da yapıldıktan sonra ağır yaralı olarak Marmaris'e sevk edildi.

GEZMEK İÇİN YOLA ÇIKMIŞLARDI

Otomobil sürücüsü Mehmet Haluk Ö. (65) ile kardeşi Ali Haldun Ö. (61) Datça Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumu ağır olan Ali Haldun Ö. Marmaris'e sevk edilirken, Cumhuriyet Savcılığı tarafından kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Datça Emecik Mahallesi Karaincir Tatil Sitesi'nde oturan Ö. kardeşlerin pazar alışverişine gittikleri, motosikletteki Bolat ailesinin ise gezmeye gittikleri öğrenildi.

MERAKLILAR OLAY YERİNE AKIN ETTİ

Kaza yerine çok sayıda ambulans sevk edilirken, güvenlik güçleri ve sağlık ekipleri olay yerine akın eden meraklıların oluşturduğu yoğunluk nedeniyle çalışmakta zorlandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Haluk Muğla Datça Politika Güncel Haberler

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Herkes pijamaya benzetti! Vakko'nun olimpiyata giden sporcularımız için tasarladığı kıyafete tepkiler çığ gibi

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

500

Yorumlar (6)

ersan ersin:

motosiklet kullanmayın.o yürüyen üstü açık bir tabut.

5
0
yanıtYanıtla
işin doğrusu:

ya bu ne cahıllık hep ınsan hatası eğitim bilgi kurallar ne kadar onemlı hayatına maloluyor bunca senelerdır kurallara uyun dıye gıttı bır alıle daha eyvah ama kurallara uyalım dıyen hayatta kalır elbette

3
0
yanıtYanıtla
özgür:

adam 200 m sürüklemiş frene dahil basmamış yazık ettin yazık. 200 m sonra bile anne ve deniz yaşıyor. buna kaza deil cinayet denir... rahmet dilerim

3
0
yanıtYanıtla
egeegekarakayali@gmail.com:

motorun ustune cıktıysa araba altta kalıp lastıkler boştadır facia

yanıt0
yanıt0
ilkay datça:

tali yoldan çıkma diye bir şey yok. aynı yöne giden motosiklete çarptı resmen cinayet.

2
0
yanıtYanıtla
ilkay datça:

bide söylenene göre iki kardeş de pisikolojik rahatsızmış. bu tip insanların ehliyetlerini tekrar gözden geçirmek gerek.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title