Haberler

İstanbul'da yolu kapatıp halay çeken gelin ve damada sürücüler tepki gösterdi

Güncelleme:

İstanbul Büyükçekmece'de düğün konvoyuyla yolu trafiğe kapatıp halay çeken gelin ve damada sürücüler korna çalarak tepki gösterdi.

İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde düğün konvoyuyla yolu trafiğe kapatıp halay çeken damat ve geline, sürücüler kornayla tepki gösterdi.

YOLU TRAFİĞE KAPATIP HALAY ÇEKTİLER

Mimarsinan Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde, düğün konvoyu ile yolun ortasında durup araç trafiğini engelleyen damat ve gelin ile yakınlarının halay çekmesi, bir vatandaşın cep telefonuyla kaydedildi.

Damat ve Gelinin Trafiği Kapatıp Halay Çekmesine Tepki

SÜRÜCÜLER TEPKİ GÖSTERDİ

Görüntüye göre, araçlarından inen gelin ve damat ile yanındakiler halay çekerken, yolda oluşan araç trafiği nedeniyle sürücüler korna çalarak duruma tepki gösterdi. Tepkiler üzerine gelin ve damat ile konvoydakiler, tekrar araçlarına binerek ilerledi.

Kaynak: AA / Güncel

Büyükçekmece İstanbul Trafik Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (21)

Hacı Şembeki:

Başkalarını rahatsız etmeyi (Drift,yolda halay, yüksek sesle muzik...vs )eğlence olarak gören anlayış...Dünyada en fazla hangi ülkede var acaba...

218
1
yanıtYanıtla
Adalet :

Neden sadece bizde var çünkü cezalar yetersiz ve caydırıcı değil yaz araç başı 100bin olaya karışan araçlarıda yediemin de 1 yıl trafikten men et bak bakalım zengin nikaha böyle hava atıp görgüsüzlük yapabilecek mi

yanıt14
yanıt1
Mert :

Yüksek ses ve bu hareketler cahil ve fakirliğin göstergesidir.

207
4
yanıtYanıtla
10 Kaplan:

Cehalet ve görgüsüzlük sadece fikirlerden değil. İnsanlıktan nasibini almamış her kesimde vardır.

yanıt9
yanıt0
gizli kalsın :

körler sağırlar birbirlerini ağırlar mutluluklar.

120
3
yanıtYanıtla
Mustafa Büyük:

Ömür boyu mutsuzluklar diliyorum insanlar zivanadan çıkmış terbiye edep ar kalmamış

68
13
yanıtYanıtla
ibrahim eren:

Korna çalarak tepki gösterdi demişsiniz. Zaten konvoydaki araçlar korna çalıyor. Yoldan geçenler korna çalsa tepki mi oluyor? Aksine gelin damat "bak bizi nasılda sevdiler bu mutlu günümüzde korna çalıyorlar" demişlerdir :))

56
8
yanıtYanıtla
CİHAN GÜLCE:

Yazıklar olsun,ne düğün eğlencesi bitiyor nede askerlik uğurlaması.Görende sanki 15 ay askerlik yapacak der gittin 6 ay,evlenecek çiftlere de yer kalmamış gidin salonda ne halt yerseniz yiyin.Ya o trafikte acil hastası olup da sizin zevkiniz yüzünden hastaneye yetişemeyen kardeşlerimiz olduğun da bu vebalin altından kalkacak siniz? Çok ciddi cezalar gelmeli aksi takdirde herşey serbest...

50
1
yanıtYanıtla
commer neres:

Primat düğünü diye belgesel de çekselermiş

29
0
yanıtYanıtla
fatih poyraz:

Bu ne görgüsüzlük bu ne saçmalık .

22
0
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title