Haberler

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın'dan muhalefetin geçmiş olsun mesajlarıyla ilgili açıklama: İnşallah diğer alanlara da taşınır

Güncelleme:

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, konuk olduğu canlı yayında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koronavirüse yakalanması dolayısıyla muhalefetin geçmiş olsun mesajlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Kalın, "Siyasi nezaket açısından da güzel bir şey. İnşallah bunu siyasetin diğer alanlarına da taşımak mümkün olur" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde eşi Emine Erdoğan'la birlikte koronavirüs testlerinin pozitif çıktığını duyurmuştu. Omicron varyantına yakalandığını belirten Erdoğan çiftine, siyasi parti liderleri ve devlet başkanları başta olmak üzere pek çok kişi geçmiş olsun dileklerini yayınladı.

A Haber ekranlarında Melih Altınok ile Sebep Sonuç programına konuk olan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, gündeme ilişkin açıklamalarda bulunurken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sağlık durumu hakkında da konuştu.

"CUMHURBAŞKANIMIZ GAYET İYİ"

Kalın, "İki buçuk saat önce görüştük cumhurbaşkanımız gayet iyi. Görevinin başında biz görüşüyoruz, konuşuyoruz. Gerekli talimatları da veriyor ki işlerden aksama olmasın. Cumhurbaşkanımızın iş akışı ve temposu var. Ona ayak uydurmak zorundasınız. Tatil yapmayı boş boş oturmak gibi tanımlarsanız, o manada bir tatilimiz yok. İşini gerçekten takip eden ve işine sadıktır. Lider böyle olunca ekibi de kendini buna göre kalibre etmek zorundadır." ifadelerine yer verdi.

"SİYASİ NEZAKET AÇISINDAN GÜZEL BİR ŞEY"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gelen geçmiş olsun mesajları hakkında ise Kalın, "Siyasi görüş farklılıkları ne olursa olsun bu ülkenin cumhurbaşkanı Kovid olduysa tüm siyasiler arayacaktır. Bu siyasi nezaket açısından da güzel bir şey. Bunda da bir duaya vesile oldu. Temel insanı bir şey olduğunda görüş ayrılıkları bir kenara bırakılır. İnşallah bunu siyasetin diğer alanlarına da taşımak mümkün olur." dedi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kemal Kılıçdaroğlu Meral Akşener Haberler

500

Yorumlar (6)

Mete HAN:

Muhalefet hep nazik ve efendi oldu.Erdoğan ise hep nefret dilini kullandı, ayrıştırıcı, ötekileştirici ve saldırgan bir siyaset izledi.O yüzden 20 yıldır iktidarda.Ama kendisi de farkına vardı ki deniz tükendi!

60
35
yanıtYanıtla
Bilir Kişi:

Muhalefet hep nazik? Bu ülke de kadınların başındaki türbanı zorla çıkartmaya çalışan bu muhalefetti. Bu mu nezaket? Sürekli yalan haber üreten, millete troll diyen bu muhalafet. Bu mu nezaket? gülünç :)

yanıt0
yanıt6
ramazan şahin :

muhalefet aman ha elinizi verirseniz kolunuzu alamazsınız aman dikkat.

58
19
yanıtYanıtla
Mete HAN:

Gerilimi artıran sizsiniz Bay Kalın!

44
16
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

siyasi nezaket !!!! neden şimdi birden aklınıza geldi

19
3
yanıtYanıtla
Ahmet YILMAZ:

Herkes empati yolunu gerçekten adaletli yorumlar ise ülkemiz çok muazzam gelişecek ama, herkesin empati yorumu kendi çıkarları doğrultusunda ilerliyor, buda vatandaşa zarar veriyor, düşmanlarımızı sevindiriyor.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title