Haberler

Cumhurbaşkanlığı Seçimine Doğru

Elazığ'da engelliler ve Memur Sen üyeleri, cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Erdoğan'a destek amacıyla açılan hesaba para yatırdı.

Elazığ'da engelliler ve Memur-Sen üyeleri, cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek amacıyla açılan banka hesabına para yatırdı.

Ziraat Bankası Elazığ Merkez Şubesi önüne gelen Altı Nokta Körler Derneği Elazığ Şubesi, İşitme Engelliler Derneği ve Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği, Türkiye Sakatlar Derneği, Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı Elazığ Şubesi, Elazığ Şizofreni Derneği, Down Sendromu Derneği mensubu engeliler ve Memur-Sen üyeleri Erdoğan'a destek için açılan hesaba para yatırdı.

Altı Nokta Körler Derneği Elazığ Şube Başkanı Refik Temiz, engelliler adına yaptığı basın açıklamasında, tüm engelliler, engelli yakınları ve dostlarıyla Erdoğan'a seçim çalışmalarına destek için bağışta bulunmak üzere burada toplandıklarını belirtti.

Desteklerinin sadece bugün için değil her zaman için devam edeceğini anlatan Temiz, hiçbir hükümetin engellilere vermediği desteği AK Parti hükümetinin verdiğini ifade etti.

Memur-Sen İl Temsilcisi Murat Ergen de Erdoğan'a desteklerini göstermek için bir araya geldiklerini kaydetti.

Geçmiş hükümetler döneminde yaşanan sıkıntı ve baskıları hiçbir zaman unutmadıklarını ve unutmayacaklarını ifade eden Ergen, "Cumhurbaşkanı adaylarının profillerini incelediğimizde Türkiye'yi bilen, milletiyle ortak ya da benzer bir hayat öyküsüne sahip, milletle aynı sıkıntıları çeken, milletin sevinçlerini, gelenek ve göreneklerini bilen ve yaşayan, medeniyetin değerlerini yaşayan ve yayan, Türkiye'nin siyasi ve toplumsal dengelerini bilen ve yönetebilen bir cumhurbaşkanı adayı olarak karşımıza Sayın Recep Tayyip Erdoğan çıkıyor" diye konuştu. - Elazığ

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ziraat Bankası Elazığ Merkez Memur Sen Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title