Haberler

Erdoğan'ın Portresini Çizen Gülşah'a, Bakan Kaya'dan Sürpriz Ziyaret

Güncelleme:

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Betül Sayan Kaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın resimlerini çizerek Twitter hesabından paylaşan Gülşah Yağmur Yazıcı'yı evinde ziyaret etti.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Betül Sayan Kaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın portresini çizip Twitter hesabından paylaştıktan sonra Erdoğan tarafından Cumhurbaşkanlığı külliyesinde ağırlanan Gülşah Yağmur Yazıcı'nın evine yaptığı ziyaret sırasında, Yazıcı ailesi tarafından samimi bir şekilde karşılandı. Bakan Kaya'ya ziyaretinde, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bekir Yümnü eşlik etti.

GÜLŞAH'IN YAPTIĞI RESİMLER BAKAN KAYA'YA TAKDİM EDİLDİ

Anne Sabahat Yazıcı, baba Şenol Yazıcı, Gülşah'ın yaptığı resim çalışmalarını Bakan Kaya'ya gösterdi. Gülşah Yağmur Yazıcı ise yapmış olduğu resmi Bakan Kaya'ya takdim ederek, ziyaretten çok mutlu olduğunu belirtti. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Betül Sayan Kaya ise, Gülşah Yağmur Yazıcı'nın yapmış olduğu resim çalışmasını çok beğendiğini ve mutlu olduğunu belirterek, teşekkür etti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN GÜLŞAH'I KÜLLİYEDE AĞIRLAMIŞTI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendisinin portresini çizip "Sizi çok seviyorum" notuyla Twitter hesabından paylaşan engelli Gülşah Yağmur Yazıcı'yı Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde kabul etmişti. Ailesi ile birlikte Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne gelen Gülşah, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yaptığı bir resmi hediye etmişti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DA GÜLŞAHA TWİTTER ÜZERİNDEN TEŞEKKÜR ETMİŞTİ

Erdoğan, "Engellinin elinden bu kadar gelir. Cumhurbaşkanım resmimi görür inşallah. Sizi çok seviyorum" ifadesini kullanarak kendi çizdiği resmi paylaşan Gülşah'a cevap olarak resmi hesabından, "Çok teşekkür ederim sevgili Gülşah. Senin gibi güzel yürekli bir kızımızı bir inşallah Külliyede misafir etmek isterim" şeklinde cevap vermiş, ardından da telefonla arayarak konuşmuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Şenol Yazıcı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title