Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Boris Johnson ile şakalaştığı anlar NATO zirvesine damga vurdu

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İspanya'nın başkenti Madrid'de NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'nin bugünkü kapanış oturumuna katıldı. Salona girdiği sırada masada oturan İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ı görünce omzunu sıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın şakasıyla ortaya eğlenceli görüntüler çıktı. Hatırlanacağı üzere Erdoğan dün de kendisine "Çok güzelsin" diyen Boris'e aynı sözlerle yanıt vermiş ve görüntü zirveye damga vurmuştu.

Dünyanın gözü İspanya'nın başkenti Madrid'deki NATO Liderler Zirvesinde. Birbirinden önemli kararların alındığı zirveden neredeyse her dakika renkli görüntüler gelirken, dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İngiltere Başbakanı Boris Johnson arasındaki sohbet gündem olmuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Boris Johnson ile şakalaştığı anlar NATO zirvesine damga vurdu

"ÇOK GÜZELSİN" SOHBETİ ZİRVEYE DAMGA VURMUŞTU

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Zirvesi'nde ABD Başkanı Joe Biden ile konuştuğu sırada parmağıyla İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ı işaret etmişti. Johnson ise Erdoğan'a Türkçe olarak "Çok güzelsin" demiş, Erdoğan Johnson'a aynı şekilde karşılık verince salondan kahkaha sesleri yükselmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Boris Johnson ile şakalaştığı anlar NATO zirvesine damga vurdu

ERDOĞAN SESSİZCE YAKLAŞIP OMZUNU SIKTI

İki lider arasında NATO Zirvesi'nin bugünkü kapanış oturumunda da ilginç anlar yaşandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, salona girdiği sırada masada oturan İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ı görünce arkadan sessizce yaklaşarak omzunu sıktı. Johnson arkadan uzanan elin kime ait olduğunu bir anda fark edemeyip arkasına döndüğünde karşısında Erdoğan'ı görünce iki lider arasında eğlenceli dakikalar yaşandı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Boris Johnson Joe Biden Nato Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500

Yorumlar (17)

Kemal ALBAYRAK:

adammm adamm

227
107
yanıtYanıtla
Yusuf Demir:

Sayın cumhurbaşkanımızın ülkemizi uluslararası arenada bu şekilde özgüvenli temsili gururumuzu okşuyor tebrik ederim ezilip büzülen liderlerden bu konuma gelmek güzel

266
65
yanıtYanıtla
GERÇEKÇİ...!!!!!:

Siyasi kimlik ne olursa olsun , TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİNİ temsil eden birinin bu kadar öz güvenli olması güzel bir şey...!!!!!!

275
39
yanıtYanıtla
Umit Cetin:

Ahh ahh eskiden pısırık pısırık dünyaya bizi rezil eden malum parti başkanları da bu fotoğrafları görsün dünya lider gorsun

200
91
yanıtYanıtla
Idris Bozkurt:

Evet gerçekten dünya lideri... Fakat şu mülteci ve ekonomi problemi de çözse ne âlâ...

191
65
yanıtYanıtla
DODOK DODOK:

Reis demiştir ki; ne haber Tosunum...

209
31
yanıtYanıtla
Halit:

karadeniz şivesiyle

yanıt62
yanıt19
Mete HAN:

Erdoğan keşke sadece cumhurbaşkanı olabilseydi. Bakanlara karışmayın yetkilerini kullanmalarına müsade etseydi.

158
64
yanıtYanıtla
Başka Murat:

Reis, deli oğlana şaka yapmış...

185
33
yanıtYanıtla
Qwe Qwe:

Abi sanki İngiltere başbakanına değil de yeğenini görmüş sevecen şekilde omuzunu sıkıyor naber aslan parçası der gibi. Gözler de uzaklarda.

165
39
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title