Haberler

Cübbeli Ahmet'ten çok konuşulacak çıkış: Namaz kılmayanların orucu kabul olmaz

Güncelleme:

Youtube kanalındaki İftar Sohbetleri yayınında konuşan Cübbeli Ahmet, tartışma yaratacak bir çıkışta bulunarak, "Şirklikten sonra namazın terkinden büyük günah yoktur. Namaz kılmayanın zekatı da orucu da kabul olmaz" ifadelerini kullandı.

Zaman zaman yaptığı çıkışlarla gündeme gelen Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Youtube kanalı için çektiği İftar Sohbetleri yayınında tartışma yaratacak açıklamalar yaptı.

"BİR VAKİT FARZI KAÇIRMAK ZİNADAN BÜYÜK GÜNAH"

Açıklamalarında Ahmet Mahmut Ünlü, "Haramlardan sakınmak deyince sen zannetme ki içkim kumarım yok, zinam yok, eş cinsel değilim falan filan… Beş vakit namazın farzını kılıyor musun? Kılmıyorum. Bir vakit namazın farzını kaçırmak zina yapmaktan da büyük günahtır, adam öldürmekten de büyük günahtır" ifadelerini kullandı.

Cübbeli Ahmet'ten çok konuşulacak oruç çıkışı: Namaz kılmayanlarınki kabul olmaz

"NAMAZ KILMAYANIN ZEKAT VE ORUCU KABUL OLMAZ"

Öte yandan namaz kılmayanların orucunun kabul olmayacağını de söyleyen Ünlü, "Şirklikten sonra namazın terkinden büyük günah yoktur. Namaz kılmayanın zekatı da orucu da kabul olmaz. Ama şimdi sen diyorsan ben namaz kılmıyor isem oruç da mı tutmayayım? Ben onu mu dedim sana şimdi. Madem oruç tutuyorsun namaza da başla demek istiyorum. Orucu da bırak mı dedik" dedi.

Haberler.com / Emre İliksiz - Güncel

Cübbeli Ahmet Hoca Haberler

500

Yorumlar (39)

Steven Juan:

Bu adamlar din ticaretinden kazandiklari parayi insanlik icin harcarlarsa belki af edilirler yoksa vay hallerine sen havuzlu villada oturacaksin yoksul halka nasiyat vereceksin allahi kandiramassin

67
35
yanıtYanıtla
Murat Arslan:

hadi ordan,hangi ayette yazıyor? En büyük şirk koşan sizsiniz.

46
30
yanıtYanıtla
karabey:

Boş bir adam bunlar kendilerine göre din uyduruyorlar. Tövbe haşa Allah sanki bunlar da neyin kabul olup olmayacağını söyleyebiliryorlar

54
20
yanıtYanıtla
Steven Juan:

Allah yarattigi kulunu ne yapacagini kendisi bilir ister hiristiyan ister musluman ister budist ister dinli ister dinsiz

28
19
yanıtYanıtla
Demir Demir:

şunlara yüz vermeyin bu kadar. kendilerini bişey sanıyolar. 3 gün sonra foyaları ortaya çıkınca pişman olursunuz. adama bak kafasına göre din uyduruyor

28
16
yanıtYanıtla
Ekin Gence:

eksik söylemiş hiçbir ibadeti kabul olmaz

9
27
yanıtYanıtla
Ayhan Tufan:

Ütanç verici kara cahiller. kuran da namaz kılmamanın kesinlikle cezası yok Bunlar haşa kendilerini Allah ın yerine koymak istiyorlar

14
21
yanıtYanıtla
Deniz:

Allah (cc) ile kul arasına girmek şirktir ! Dinin temel şartlarını yerine getiren herkesin, yaptığı tüm ibadetler Allah (cc) katında kabul görür. Sadakallahülazim.(Türkçe meali: Şanı büyük ve azameti çok olan Allah (cc) ne güzel doğru söyledi.)

29
6
yanıtYanıtla
ferfer:

bu ülkede lüks şatafat içinde yaşayanların kul hakkı yiyenlerin yetim malını yutanların dinde yeri nedir hocam onlardanda söyle biraz:)))

32
3
yanıtYanıtla
ferfer:

Allah katında Allahın emrettiği şeyi yapanın yaptığı boşuna gitmez kardeşim siz buna bakmayın günahkar olmak farklı bişey namaz kılmıyorsan büyük günah ama orucunu boşa çıkarsın o zaman sadece namaz kılalım oruç tutmayalım namaz kıldık diye orucu tutmuş gibimi olacaz??

20
10
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title