Haberler

Çöp konteynerine çarpıp takla attı, çöpteki kedi fırladı

Güncelleme:

Konya'nın Akşehir ilçesinde seyir halindeki motosiklet kontrolden çıkarak çöp konteynerine çarptı.

Konya'nın Akşehir ilçesinde seyir halindeki motosiklet kontrolden çıkarak çöp konteynerine çarptı. Motosikletten fırlayan sürücü takla atarak yere düştükten sonra ayağa kalkarken, çöpteki kedinin fırlayarak kaçması güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, Akşehir ilçesi Karahüyük Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Karahüyük Mahallesinde, sokak üzerinde seyir halinde olan Ercan D. idaresindeki motosiklet, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu çöp konteynerine çarptı. Sürücü motosikletten fırlayarak çöp konteynerinin arkasına düştükten sonra tekrar ayağa kalktı.

Kaza anı ise sokak üzerindeki bir güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde Ercan D. idaresindeki motosikletin çöp konteynerine çarpması sonucu sürücünün fırlayarak yere düşmesi, o sırada konteyner içerisinde bulunan kedinin fırlayarak kaçması yer alıyor. Daha sonra sürücünün ayağa kalktığı ve motosikletinin yanına gittiği görülüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Motosiklet Karahüyük Akşehir Konya 3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title