Haberler

Converse'le Yazın Tadını Doyasıya Çıkarın

Güncelleme:

Converse, sıcak yaz aylarında flip flop, babet modelleri ve yaz koleksiyonuna özel rengârenk Chuck Taylor All Star seçenekleriyle yaz aylarında rahatlık sunuyor.

2013 yaz koleksiyonunda yer alan birbirinden renkli ve desenli Chuck Taylor All Star Washed, Chuck Taylor All Star Kamuflaj, Chuck Taylor All Star LP Washed Twill, Chuck Taylor All Star Well Worn ve Converse ♥ Marimekko modelleri de sezonun favorileri arasında yer alıyor.

Converse doğanın ve güneşin enerjisini yansıtan koleksiyonunda yer alan renkli modelleriyle tarzında fark yaratmak isteyenlerin vazgeçilmezi olacak. Sokak modasının öncüsü Converse, Chuck Taylor All Star koleksiyonunda yer alan modellerinin yanı sıra yaz aylarının klasiği flip flop terlikler ve doğadan ilham alan desenleriyle hareketlendirilen babetler de yer alıyor.

Converse, simgesi haline gelen Chuck Taylor All Star modellerine yeni bir soluk katarken klasik formlarının dışına çıkarak modern ve sportif bir görünüm yaratıyor. Koleksiyon çiçek ve hayvan desenlerinin neon renkler ile yakaladığı uyum ile her yaşta Converse tutkununa hitap ediyor. Son zamanların hitleri arasında yer alan neon renkleriyle ve yıpranmışlık hissi veren görüntüsüyle Chuck Taylor All Star Washed Neon serisi de dikkat çeken modeller arasında...

Converse'in Finli tasarım markası Marimekko ile yapmış olduğu işbirliği ile ortaya çıkan Converse ♥ Marimekko koleksiyonu ise çiçek ve geometrik desenleriyle kendine has hikâyesini klasik Converse modelleriyle anlatıyor.

Yaza özel cıvıl cıvıl renklerden oluşan koleksiyonunda Converse, sarı, turuncu, pembe, yeşil, mavi gibi geniş renk alternatiflerinin yanı sıra sezonun hitleri arasında yer alan kamuflaj desenlerine de yer veriyor. İlkbahar/ Yaz 2013 sezonunda ön plana çıkan neon renklerle harmanlanan Converse babet modelleri yazın müjdecisi floral motiflerini sokaklara taşınacak. Converse, sıcak kumların ve güneşin enerjisini yaz gecelerine taşımaya hazırlanıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Converse Star Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title