Haberler

Conrad İstanbul Bosphorus 25. Yılını Coşkuyla Kutladı

Güncelleme:

Conrad İstanbul Bosphorus, 25. yıl dönümünü seçkin davetlilerin katıldığı özel bir partiyle kutladı.

2016 yılında baştan aşağı yenilenen, sanat, moda ve iş dünyasının uğrak yeri haline gelen Conrad'ın gerçekleştirdiği bu özel gece elektro çello performansı ve ışık şovu eşliğindeki balerin gösterisi ile başlayarak "Ipek Dinc Yuce's Swingland orkestrasının performansıyla devam etti.

İstanbul'daki serüvenine 1992 yılında başlayan Conrad İstanbul Bosphorus, Türkiye'deki 25. yılını düzenlediği özel bir geceyle kutladı. Çok sayıda seçkin davetlinin katıldığı partiye Erdal Aksoy, Batu Aksoy, Erol Aksoy, Alpay Aksoy, Alper Aksoy, Belkıs Aksoy, Sevgi Aksoy, Siren Ertan, Berrin Kançal, Atıl Kutoğlu, Yüksel Mermer, Mustafa Süzer, Metin Fadıllıoğlu gibi cemiyet hayatının önde gelenlerinin de ilgisi büyüktü.

Bu özel gecede elektro çello performansı ve ışık şovu eşliğindeki bale gösterisini hayranlıkla izleyen davetliler, "İpek Dinç Yuce's Swingland" orkestrasının performansıyla son derece eğlenceli saatler geçirdi.

Conrad İstanbul Bosphorus Genel Müdürü Andreas Jersabeck yaptığı konuşmada "Kapılarımızı açtığımız 1992 yılından bu yana Türk misafirperverliğinden ödün vermeden, en iyi konaklama deneyimini yaşatarak misafirlerimizi ağırlamayı sürdürüyoruz. 25 yıldır süregelen desteğiniz, iş birliğiniz ve sadakatiniz için sizlere minnettarız. Ayrıca Aksoy ailesi ile çalışmaktan büyük mutluluk ve memnuniyet duyduğumuzu da belirtmek isterim. Bu vesileyle, destekleri, rehberlikleri ve dostlukları için onlara da teşekkür etmek istiyoruz. Otelimizin 25.yıl kutlamasında bizlerle olduğunuz için hepinize teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Geçtiğimiz Eylül ayında tamamladığı renovasyon sürecinden sonra tamamen yenilenen ve bu yenilenmenin ardından sanatseverlerin ve moda takipçilerinin uğrak mekanı haline gelen Conrad İstanbul Bosphorus; 76'sı süit, 553 odası, yüzme havuzu, lobisi ve panoramik manzaralı restoranlarıyla şehrin lüks algısını en iyi yansıtan otellerinden biri. Türkiye'deki 25 yıllık serüvenine birçok başarı ve ödül sığdıran Conrad Istanbul Bosphorus; 2016 ve 2017 yıllarında Great Place to Work Enstitüsü tarafından "Konaklama Sektöründe Türkiye'nin En iyi İşvereni" ünvanı ile ödüllendirilmiştir. Dünyanın en prestijli ödülleri arasında yer alan World Travel Awards tarafından "Avrupa'nın Önde Gelen Oteli", ve "En İyi Konferans Oteli" ödüllerinin yanı sıra 2016 ve 2017 yıllarında "Türkiye'nin Önde Gelen Oteli" ödülüne layık görülen Conrad Istanbul Bosphorus aynı zamanda Trip Advisor mükemmellik sertifikasına sahiptir.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Erdal Aksoy Sevgi Aksoy Batu Aksoy Türkiye Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Bakmadan Geçme

Newcastle – Brighton maçı nereden, nasıl izlenir? Newcastle Brighton canlı yayın linki! Azerbaycan deprem mi oldu? Az önce nerede, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 11 Mayıs Cumartesi depremler! KOCAELİSPOR – SAKARYASPOR CANLI: Kocaelispor – Sakaryaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Kocaelispor Sakaryaspor canlı yayın linki! BOLUSPOR – ÇORUM FK CANLI: Boluspor – Çorum FK maçı nereden, nasıl izlenir? Boluspor Çorum FK canlı yayın linki! ŞANLIURFASPOR – MANİSA FK CANLI: Şanlıurfaspor – Manisa FK maçı nereden, nasıl izlenir? Şanlıurfaspor Manisa FK canlı yayın linki! TUZLASPOR – GENÇLERBİRLİĞİ CANLI: Tuzlaspor – Gençlerbirliği maçı nereden, nasıl izlenir? Tuzlaspor Gençlerbirliği canlı yayın linki! ADANASPOR – BANDIRMASPOR CANLI: Adanaspor – Bandırmaspor maçı nereden, nasıl izlenir? Adanaspor Bandırmaspor canlı yayın linki! 11 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Dolar ne kadar, yükseldi mi? #128184 11 Mayıs Dolar ne kadar oldu, kaç TL? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 11 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! 11 Mayıs hangi burç? 11 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 11 Mayıs tarihi hangi burç olur? ANNELER GÜNÜ DUYGUSAL, KISA MESAJLAR! Anneler Günü resimli, uzun ve öz mesajları neler? Anneler Günü'ne özel kısa sözler neler? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 11 MAYIS CUMARTESİ 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? RESMİ GAZETE'DE YAYIMLANDI 11 MAYIS | 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek! Öğretmenler il içi atama takvimi 2024! Öğretmenlerin il içi tayin ne zaman? İsteğe bağlı yer değişikliği başvuruları ne zaman, nasıl yapılır?
Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

Yer: Diyarbakır! Genelev patronunun beyzbol sopasıyla saldırdığı müşteri ölümle pençeleşiyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title