Haberler

Çocuklar Pepee'nin Evine Konuk Oldu

Ergonomik yapısı, ulaşım kolaylığı ve her yaşa uygun renkli etkinlikleriyle kısa zamanda Ankaralıların yeni yaşam merkezi haline gelen Taurus AVM, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, çocukların çok sevdiği çizgi karakterler Pepee ve arkadaşı Şila’yı misafir etti.

Ergonomik yapısı, ulaşım kolaylığı ve her yaşa uygun renkli etkinlikleriyle kısa zamanda Ankaralıların yeni yaşam merkezi haline gelen Taurus AVM, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında, çocukların çok sevdiği çizgi karakterler Pepee ve arkadaşı Şila'yı misafir etti. Taurus AVM'nin minik ziyaretçilerini, büyük beğeni ile izledikleri hayal kahramanı Pepee ve arkadaşı Şila ile buluşturduğu etkinliğe büyük küçük çok sayıda Ankaralı büyük ilgi gösterdi.

AVM içerinde Pepee'nin çizgi filmindeki evine benzeyen özel bir alanda gerçekleşen etkinlik, İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Çocukların neredeyse hepsini ezbere bildikleri Pepee şarkılarının söylendiği etkinlikte Pepee ve Şila ile dans eden, oyunlar oynayan ve fotoğraf çektiren çocuklar, kahramanları Pepee ile gönüllerince vakit geçirme şansını yakaladılar.

Taurus AVM Müdürü Meriç Kaptan, ünlü müzisyen Senem Diyici yönetimindeki ritim korosu konserleri ile başlattıkları 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarını bir gün ile sınırlandırmayarak, Taurus'ta bu bayram daha çok çocuğun unutulmaz hatıraları olmasını istediklerini söyledi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

23 Nisan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title