Haberler

Çınarcık Gebze'yi Örnek Alıyor!

Köşker'e konuk olan Çınarcık Belediye Başkanı Murat Erdoğan, belediyecilik vizyonuyla Köşker'i örnek aldıklarını söyledi.

TURİZM VE SANAYİNİN KALBİ KENTLER

Yalova'ya bağlı Çınarcık Belediye Başkanı Murat Erdoğan, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'e konuk oldu. Gebze'ye belirli aralıklarla ziyaretlerde bulunduğunu ifade eden konuk başkan Erdoğan, kentte var olan değişim ve gelişimin gözle görüldüğünü ifade etti. Çınarcık ve Gebze'nin önemli iki merkez olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Adnan Köşker, "Sanayinin kalbi ve merkezi Gebze ile, turizmin ve yaz aylarının gözde merkezi Çınarcık arasında var olan kardeşlik, dostluk bağlarının daha da güçlenmesi için elimizden gelen çalışmaları yapacağız. Çınarcık Belediye Başkanı Sayın Murat Erdoğan'a ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederim" dedi.

ÇINARCIK'TAN GEBZE'YE SELAM

İki ilçenin de kendi bölgelerinde kavşak noktası olduğunu vurgulayan Çınarcık Belediye Başkanı Murat Erdoğan, "Sanayinin kalbinin attığı Gebze'de değişimi başlatan belediye başkanı Sayın Adnan Köşker ve ekibinin başarılı çalışmalarını yakından izliyor ve örnek alıyoruz. Gebze'nin değişimi ve gelişimi için mesai harcayan Başkan Köşker'e bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilerim. Çınarcıklı hemşerilerimin selamlarını, Gebzeli kardeşlerimize sizlerin vesilesiyle iletmek isterim" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title