Haberler

Çıldır Gölü'nde başarılı öğrencilere ücretsiz atlı kızak gezisi düzenlendi

Güncelleme:

- Çıldır Gölü'nde başarılı öğrencilere ücretsiz atlı kızak gezisi düzenlendi Çocuklar atlı kızağa binip, donan göl üzerinde halay çekti Ardahan Çıldır Gölü üzerinde takdir ve teşekkür belgesi alan başarılı öğrencilere ücretsiz atlı kızak gezisi düzenlendi.

- Çıldır Gölü'nde başarılı öğrencilere ücretsiz atlı kızak gezisi düzenlendi

Çocuklar atlı kızağa binip, donan göl üzerinde halay çekti

ARDAHAN - Ardahan Çıldır Gölü üzerinde takdir ve teşekkür belgesi alan başarılı öğrencilere ücretsiz atlı kızak gezisi düzenlendi.

Ardahan Çıldır ilçe sınırları içerisinde bulunan Çıldır Gölü donduktan sonra birçok etkinliğe ev sahipliği yapıyor. Karne alan öğrencilere Çıldır Gölü üzerinde atlı kızak gezisi düzenlendi. Takdir ve teşekkür belgesi alan başarılı öğrenciler donan göl üzerinde ilk önce atlı kızağa bindi, daha sonra halay çekerek eğlencenin tadını çıkardı.

Göl üzerinde atlı kızakçılık yapan Ufuk Ada, "Okulların tatil olmasının ardından bizde nasıl çocuklara faydamız olur diye düşündük. Sonrasında arkadaşlarla birlikte özellikle takdir ve teşekkür alan öğrencileri ücretsiz olarak göl üzerinde gezdirelim dedik. Bayağıda ilgi gördü. İnşallah çocuklarımız iyi okur başarılı olurlar bizlerde onları hep ücretsiz gezdirip eğlendiririz" dedi.

Durumdan memnun olan öğrenciler de "Takdir ve teşekkür belgesi alan öğrencileri ücretsiz atlı kızağa bindirdiler. Çok güzel" dediler.

Donan gölün tadını çıkaran öğrenciler, göl üzerinde yapılan etkinliklerde oyun oynayarak, kızakla gezerek tatilin tadını çıkarıyorlar.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çıldır Gölü Ardahan Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title