Haberler

CHP'li Serindağ'dan AK Parti'li Babuşçu'ya Tepki

Chp Gaziantep Milletvekili Ali Serindağ, Ak Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşçu'nun sosyal paylaşım sitesinden yaptığı paylaşımlara tepki gösterdi.

Chp Gaziantep Milletvekili Ali Serindağ, Ak Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşçu'nun sosyal paylaşım sitesinden yaptığı paylaşımlara tepki gösterdi. Serindağ, bu tutumun Cumhuriyet için çok ciddi tehdit, hakaret, densizliktir ve haddini bilmezlik olduğunu söyledi.

Serindağ, TBMM'de basın toplantısı düzenledi. Ak Parti Balıkesir Milletvekili Tülay Babuşçu'nun 'Osmanlı'nın 90 yıllık reklam arası bitti' yönündeki sosyal paylaşım sitesindeki paylaşımını hatırlatan Serindağ, Babuşçu'nun yeni paylaşımı 'Reklam arası bitti, film başladı. İsteseniz de istemeseniz de 2023'te vizyona girecek' sözlerini de hatırlatarak, "Bu tutum Cumhuriyet için çok ciddi tehdit, hakaret, densizliktir ve haddini bilmezliktir. Vizyona girecek olan nedir? Cumhuriyetin sonu mudur? Bu millet buna izin vermez" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün Bakanlar Kurulu toplantısına başkanlık edeceğini belirten Serindağ, Anayasa'ya göre Cumhurbaşkanının Bakanlar Kurulu'na istisnai hallerde başkanlık edebileceğini, belirterek, "Ne oldu da bugün Bakanlar Kurulu Cumhurbaşkanı başkanlığında toplanıyor? Bizim bilmediğimiz, Türkiye'de olağanüstü bir durum, çok önemli bir hadise var da onun için mi Cumhurbaşkanı Bakanlar Kurulu'nu toplantıya çağırdı?" dedi. - Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Tülay Babuşçu Balıkesir Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title