Haberler

    CHP Genel Merkezi'nde Mescid Açıldı

    Güncelleme:

    CHP Genel Merkezi'nde yapılması kararlaştırılan mescid hizmete açıldı. Bu konuda eleştirilere hedef olan Mehmet Bekaroğlu, "Bir ihtiyaç karşılandı" dedi.

    Ankara Söğütözü'nde bulunan CHP Genel Merkez binasında mescid açıldı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu, CHP Genel Merkezi'nde açılan mescid ile ilgili Al Jazeera'ya yaptığı açıklamada mescid açılması konusunda bazı delegelerden ve genel merkeze ziyarete gelen bazı partililerden bu yönde bir talep geldiğini söyledi. Genel Merkez'de görevli genel müdürün talimatı üzerine giriş katın altında bir oda mescid olarak hazırlandı.

    BEKAROĞLU: BİR İHTİYAÇ KARŞILANDI

    Genel merkeze gelen ve namaz kılmak isteyen partililer ve ziyaretçilerden de bu yönde talepler geldiğini belirten Bekaroğlu, mescidin bu talebi karşılamak amacıyla açıldığını ifade etti. Bekaroğlu "Bir ihtiyaç karşılandı" dedi.

    ULUSALCI VEKİLLER TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

    CHP Genel Merkezi'nde mescid yapılacağının duyulması üzerine ulusalcı kanatta yer alan bazı milletvekilleri Bekaroğlu'na tepki göstermişti. Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz twitterdan yaptığı açıklamada Bekaroğlu'nu din istismarı yapmakla suçladı. Yılmaz "CHP Bekaroğlu gibi dini istismar edenlere bu kadar kapıyı açarsa kendi öz kitlesini kaybeder. CHP programına aykırı davranan Bekaroğlu istifa" diye yazmıştı.


    Kaynak: Aljazeera / Güncel

    Dilek Akagün Yılmaz Mehmet Bekaroğlu Söğütözü Politika Güncel Haberler

    500

    Yorumlar (11)

    .:

    CHP''DE DE NAMAZ KILANLAR VARDIR MUTLAKA. OLMASA BİLE BU DİLEK AKAGÜN GİBİLERİN BİR MESCİDE BİLE TAHAMMÜLERİNİN OLMAMASI İZAHA MUHTAÇ! ONDAN SONRA DA ''BİZ DİNE, DİNDARA DÜŞMAN DEĞİLİZ, HALK BİZİ YANLIŞ ANLIYOR, HEBELE HÜBELE BİK BİK'' ULAN HRİSTİYAN OLSAN BU TEPKİ GÖSTERİLMEZ! BU BALKAN GÖÇMENİ TİPLER BU MİLLETİN DOKUSUYLA BAĞDAŞMADIĞI GİBİ ZORLA ZORBALIKLA TAHAKKÜM ETME DERDİNDELER! BU YILMAZ DA BUHTEMELEN BOŞNAK, ARNAVIUT VS AMA ASLEN TÜRK OLANLARA TAHAKKÜM PEŞİNDE!

    6
    0
    yanıtYanıtla
    .:

    BİR MESCİDE BİLE TAHAMMÜLÜ OLMAYANLARI BARINDIRAN BİR PARTİ ''BŞİZ NEDEN OY ALAMIYORUZ'' DİYE HİÇ AĞLAŞMASIN! İŞTE TAM DA BU YÜZDEN BU MİLLETTEN OY MOY ALAMAZSINIZ, ANCAK ATEİSTLERDEN, MASONLARDAN VS OY ALIR, NAL TOPLARSINIZ! SİYASET HALKA HİTABEN YAPILIR, O HALKIN İNANÇLARIYLA, DEĞERLERİYLE DOKU SORUNUN VARSA BİR YERE VARAMAZSIN! DÜZELMİŞ GİBİ GÖRÜNSELER DE BUNLAR DÜZELMEZ. GEÇMİŞLERİNE BAKINCA BUGÜNLERİ ANLAŞILIYOR! DÜNYANIN HER YERİNDEKİ CAMİLERDE TEK BİR DİLLER, KURAN DİLİYLE EZAN OKUNURKEN BUNLAR DEĞİL MİYDİ İCAT ÇIKARIP TÜRKÇE EZAN ZIRVALIĞINI YAPAN! BİR DE ''TANRI ULUDUR'' DİYE SAÇMALADILARDI! TANRI GENEL BİR ADDIR VE SEMAVİ DİNLERDE HÜKMÜ YOKTUR. HANGİ HADLE, HANGİ CÜRETLE BU MİLLETLE ALAY EDER GİBİ ''TANRI'' DİYE EZAN OKUTABİLİYORSUNUZ?!

    6
    0
    yanıtYanıtla
    .:

    DİLEK AKAGÜN YILMAZ''A NEDEN BATIYOR, İZAH ETSE DE ANLASAK! PARTİ MERKEZİNDEKİ MESCİDDE LAİKLİĞE AYKIRI FAALİYET Mİ YAPILACAK, NE?! ULAN TOPLUMUN İBADETHANESİNİ BİLE HAZMEDEMEYEN BU TİPLER BİR DE UTANMADAN ''BİZ NEDEN OY ALAMIYORUZ, HIMMMM, TABİİ CAHİL HALK BİZDEN ANLAMIYOR'' MODUNDA!

    5
    0
    yanıtYanıtla
    SALİM:

    TOPLUMLA BARIŞIK OLMADAN, KOLTUKLA TANIŞIKLIK OLMAZ. BİZE YAKLAŞIN BİZDE SİZE OY VERELİM. BEN SİZİ SEVİYORUM AMA BENDEN UZAKSINIZ.

    3
    0
    yanıtYanıtla
    Gerçekler:

    Hoş olmuş CHP''ye yakışır.

    2
    1
    yanıtYanıtla
    Chp zihniyet değiştirmeli:

    CHP KENDİ İÇİNDEKİ DİN KARŞITLARINI ACİLEN TEMİZLEMELİ VE GERÇEK SOSYAL DEMOKRAT POLİTİKALARA DÖNMELİ. KESİNLİKLE OYU ARTACAKTIR

    2
    1
    yanıtYanıtla
    AAA:

    YENİ Mİ AKLINIZA GELDİ ? YAKINDA Bİ BAŞKASI KAPATIR ONUDA MERAK ETMEYİN

    2
    0
    yanıtYanıtla
    kenan kara:

    Daha önce olmalıydı. CHP de çok inançlı insanlar var. Herkesi kendin gibi mi zannediyorsun. namaz kılıyor diye ayrım mı yapacaksın. Dindar insanlara hakaret etmek gibi

    2
    0
    yanıtYanıtla
    tatar:

    GÜNAYDIIIIIIN.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    burak ozgurMobil-ANDROID:

    neden acilmasin ya hangi ulkede yasiyoz haber die verilmesi sacma

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title