Haberler

CHP'den Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras mazbatasını aldı

Güncelleme:

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde CHP'den Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ahmet Aras, mazbatasını aldı. Aras, yüzde 54,99'luk oyla seçimi kazanarak resmi olarak göreve başladı.

CHP'den Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ahmet Aras, mazbatasını aldı.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde CHP'den Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Ahmet Aras ve partililer, Muğla Barosu'na giderek mazbatasını aldı.

Seçimleri yüzde 54,99'luk oyla kazanan Aras, resmi olarak göreve başladı.

Baro toplantı salonunda düzenlenen törene, CHP parti meclisi üyeleri Alkım Denizaslanı, Baran Bozoğlu, il başkanı Zekican Balcı, milletvekilleri Cumhur Uzun, Gizem Özcan ve Süreyya Öneş Dereci ve çok sayıda partili katıldı.

Daha sonra gerçekleştirilen devir teslim töreninde konuşan Aras, büyük gurur yaşadığını söyledi.

Tarihi, kültürü, doğası ve insanı ile Muğla gibi eşsiz bir kentin sorumluluğunu üstlenmek onurunu kendisine yaşatan herkese teşekkür eden Aras, "Ben bayrağı, bir üstattan devralmanın haklı gururu ve heyecanı içindeyim. Muğla'mıza bir ömür adamış, önce insanlığı ile hepimize örnek olmuş sonra yöneticiliği ile bir miras bırakmış Sayın Osman Gürün başkanımıza huzurlarınızda teşekkür etmek istiyorum." diye konuştu.

Görevi Aras'a teslim eden Muğla Büyükşehir Belediyesi kurucu Başkanı Osman Gürün de büyükşehir belediye başkanlığının çok önemli bir görev olduğunu ve çok büyük bir sorumluluk duygusu gerektirdiğini ve bütün başkanların o sorumluluk duygusuna sahip olduğunu dile getirdi.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Aras Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Lila Kağıt halka arz hangi bankalarda var, kaç lot dağıtacak? Lila Kağıt Halka arz fiyatı ne kadar? 2024 Simit Fiyatları: İstanbul ve Ankara'da Simit Ne Kadar? Nihal Candan tekrar cezaevine girecek mi? Nihal Candan yeniden içeri mi giriyor? Sedef Şahin kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sedef Şahin kaç yaşında, nereli? Sedef Şahin biyografisi! 1 Mayıs'ta borsalar kapalı mı? #128176 1 Mayıs'ta borsada işlem yapılıyor mu? 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI: İşçi ve Emekçiler Bayramı anlamlı, uzun-kısa mesajlar! 1 Mayıs'ta EGO ücretsiz mi, otobüsler bedava mı? Ankara'da 1 Mayıs toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Mayıs'ta kütüphaneler açık mı? 1 Mayıs'ta hangi kütüphaneler açık? Biricik Belediye Başkanı istifa mı etti? DEM Partili Mehmet Begit neden istifa etti, olay ne? #128204 1 Mayıs'ta bankalar tatil mi? 1 Mayıs'ta bankalar resmi tatil mi? 1 Mayıs hangi yollar kapalı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda İstanbul'da hangi yollar açık olacak? Alternatif güzergahlar neresi? 1 Mayıs'ta METRO ve OTOBÜS çalışıyor mu? İşçi Bayramı'nda otobüs ve metrolar açık mı? #128653 1 Mayıs'ta hastaneler açık mı? 1 Mayıs'ta aile hekimleri çalışıyor mu? Eczaneler, sağlık ocağı ve hastaneler açık mı? 1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title