Haberler

CHP, Antalya Muratpaşa Adayını Değiştirdi

Güncelleme:

Antalya'da CHP'nin Muratpaşa Belediye Başkan adayı Sultan Yeğen'in yerine İl Başkanı Devrim Kök gösterildi. Yeğen'in adaylığı iki gün sürdü.

Pazar günü CHP Parti Meclisi kararıyla başkan adayı ilan edilen İl Kadın Kolları Başkanı Sultan Yeğen'in adaylığı ancak 2 gün sürdü. Yeğen'in yerine İl Başkanı Devrim Kök aday gösterildi.

"HENÜZ RESMİ BİLDİRİM YOK"

Yapılan görüşmeler sonucu istifa etmeyeceğini belirten Sultan Yeğen'i görevden almanın hukuki altyapısı tamamlanınca İl Başkanı Devrim Kök aday olarak belirlendi. İl Başkanı Devrim Kök, "Henüz resmi bir bildirim yok. Biz de öyle duyuyoruz" dedi.

YSK'NIN İSTİFA ŞARTI SORULDU

Devrim Kök, Yüksek Seçim Kurulu'nun 1 Aralık mesai bitimine kadar istifa etme zorunluluğu bulunduğunun hatırlatılması üzerine "Ben ve diğer il başkanı arkadaşlarım 29 Kasım günü istifa etti. İstifa Genel Merkez tarafından istendi. Bu genelde sigorta olarak tutulur. Ölüm, kalım gibi bir durum olursa o boşluğu il başkanıyla doldurmak için bir yöntemdir." diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sultan Yeğen DEVRİM KÖK Muratpaşa Antalya Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

mustafa kayadeiesmehtap@hotmail.com:

bunlar kendi kı...nı toplayamıyor bunlara oy verene ne diyeyim allah akıl fikir versin..

16
15
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title