Haberler

Cezaevi Raporu Hazırlayan CHP'li Ağbaba'dan Adalet Bakanı'na Mektup

Cezaevi Raporu hazırlayan CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, hasta tutuklular için önümüzdeki günlerde bir kampanya başlatacak.

Cezaevi Raporu hazırlayan CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, hasta tutuklular için önümüzdeki günlerde bir kampanya başlatacak. Ağbaba, Cezaevi Raporunu ve başlatacağı kampanyaya ilişkin mektubunu sunacak.

-Ağbaba, Bakırköy Cezaevi'nde geçen hafta ziyaret ettiği Serap Şimşek adlı tutukluya, "Benden ne istiyorsunuz" diye sorduğunu ve "Sarı bir muhabbet kuşu istiyorum" yanıtı aldığını belirterek, "Ben de kuşu aldım gönderdim ona" dedi.

-Ağbaba, "Hediye Aksoy. Gözü görmüyor. Ne istiyorsun diye sordum, "kaymayan terlik istiyorum, banyo yaparken kayıp düşmemek için' diyerek isteğini iletti" dedi.

-Adalet Bakanlığı'ndan, Sincan Cezaevi'ndeki çocuklarla görüşmek için 5 kez izin istediğini ifade eden Ağbaba, "Adalet Bakanı izin vermedi. Bu konuda hukuki yolları araştıracağım" dedi.

ANKARA

(MG/ZHR) - Ankara

Kaynak: ANKA / Güncel

Bakırköy Cezaevi Veli Ağbaba Malatya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title