Haberler

Çelik İhracatçıları Birliği Başkanlığına Yeniden Namık Ekinci Seçildi

Çelik İhracatçıları Birliği üyeleri yollarına bir kez daha Namık Ekinci başkanlığındaki yönetim kurulu ile devam etme kararı aldı.

Çelik İhracatçıları Birliği üyeleri yollarına bir kez daha Namık Ekinci başkanlığındaki yönetim kurulu ile devam etme kararı aldı.

Çelik İhracatçıları Birliği'nin genel kurulunda yönetim kurulu üyeliklerine, Ekinciler Demir Çelik, İçdaş, Diler, Çolakoğlu, Borusan, Erdemir, Yücel Boru, Metalsac, Erciyas Boru, Kibar Demir Çelik ve Çetin Cıvata gibi sektörün en büyük 11 şirketinin temsilcileri seçildi.

İkinci kez Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Namık Ekinci, dört yıl süresince bu görevi sürdürecek. Önceki dönemlerde Türkiye Çelik Üreticileri Derneği Başkanlığı yapan ve halen İMMİB Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdüren Ekinci, aynı zamanda Ekinciler Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Eş Başkanlığını görevini yürütüyor.

Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB) Yönetim Kurulu Başkanı Namık Ekinci, birlik başkanlığını yürüttüğü dört yıl süresince birlik yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ihracatın artması ve ihracatın önündeki engellerin aşılması kapsamında çeşitli projeler ve faaliyetler gerçekleştirdiklerini belirterek şunları söyledi:

"Yurtdışı ve yurtiçinde gerçekleştirdiğimiz lobi ve PR faaliyetleri çerçevesinde sektörümüzün uluslararası piyasalarda bilinirliğini artırdık. 11 ülke ve 13 şehre ticaret heyeti, 7 ülkeden alım heyeti organizasyonu gerçekleştirdik. Farklı ülkelerin ülkemize yönelik haksız yere başlattığı 13 adet ticaret politikası savunma önlemleri soruşturmalarına karşı mücadelemizi sürdürdük. Bu davaların 6'sından aklanarak çıktık. 4'ü halen devam ediyor ve 3'üne vergi uygulaması getirilmiş durumda ancak halen devam eden 4 davanın lehimize sonuçlanacağını düşünüyoruz. Sektörümüzün en önemli ihtiyaçları arasında yer alan, inovasyon, Ar-Ge, sertifikasyon konularından faaliyet göstermek üzere MATİL A.Ş.'yi kurduk."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ekinciler Demir Çelik Namık Ekinci Demir Çelik İçdaş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title