Haberler

Canlı yayında fenalaşan Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, hastaneye kaldırıldı

Güncelleme:

CNN Türk canlı yayınına konuk olan Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, koronavirüs aşısının tartışıldığı esnada fenalaştı. Stüdyoda sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Mehmet Ceyhan'ın Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldığı ve bilincinin yerinde olduğu öğrenildi.

Hacettepe Üniversitesi Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları Bilim Dalı ve Enfeksiyon Hastalıkları Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Ceyhan, CNN Türk'te Başak Şengül'ün sunduğu "Akıl Rehberi" programına konuk oldu. Canlı yayında koronavirüs aşısının çocuklara yapılıp yapılmayacağı tartışıldığı esnada Mehmet Ceyhan fenalaştı. Rahatsızlanarak yayından ayrılan Ceyhan, hastaneye kaldırıldı.

"SAĞLIK EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ"

Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'ın canlı yayından ayrılması sonrası verilen aranın ardından programın sunucu Başak Şengül şunları aktardı:

"Tam anlamıyla durumuna dair net bir bilgi edinemedik. Sağlık ekiplerinin de müdahalesi söz konusu. Malumunuz Ankara stüdyosundaydı Prof Dr. Mehmet Ceyhan. Kendisi aşı ile, salgın ile salgın başladığından bu yana bütün sorularımızı cevaplayan, Türkiye kamuoyunun da güvenle takip ettiği uzman bir isim. Rahatsızlandı birkaç dakika öncesinde. Geride bıraktığımız arayı da o sebeple vermiştik. Bir an önce kendisinden iyi haber alıp sizlerle paylaşmak istiyoruz.

"ŞUURU, BİLİNCİ YERİNDE"

Şöyle söyleyelim, şimdi bir hafif baş dönmesi olmuş hocamıza o yan stüdyoda. Şu an ambulans girmek üzere binaya. Hocamız şu anda ambulansla hastaneye gidiyor. Şuuru, bilinci yerinde."

"KRONİK MİDE RAHATSIZLIĞI BULUNUYOR"

Ankara'da bulunan programın konuğu Hulki Cevizoğlu ise Ceyhan hakkında şunları söyledi:

"Baş dönmesi olmuş, şu anda ambulans ile Hacettepe Üniversitesi Hastanesi'ne gidiyor. Gün boyunca toplantılara katıldığını, yorgun olduğunu söyledi hocamız. Gereken tıbbi yardım yapılıyor şu anda. Hocamız kronik mide rahatsızlığının bulunduğunu söyledi."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Hacettepe Üniversitesi Mehmet Ceyhan Ceyhan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500

Yorumlar (71)

Murat:

Milletin ahını almış

9
96
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Niye ne yapmış vicdansız ?

yanıt13
yanıt9
sukru72:

Millete maske taktırıp bağışıklık sistemini zayıflatırsan korona amca sanada selam verir...

yanıt4
yanıt9
öyle diyorlar mış:

herkes ektiğini biçer derler

yanıt1
yanıt2
yurtdışındaki 2 iq anti vaccine tayfadan burada da:

maske takmayı bagısıklık sistemini zayıflatma olarak goren vatandaşlarımız. Kendinizden, kulaktan duyma her halta inanmanızı sağlayan 2iq beyninizden, cahilligizden utanın. Baska yere göçün gidin bu ülkeden desem hiçbir ülme istemez sizi. Kaybolun başka gezegene felan gidin. İnsanların toplumun asalağı olarak kalmassınız en azından

yanıt3
yanıt3
yusufcuk:

Geçmiş olsun, değerli bir hoca

31
2
yanıtYanıtla
MALATYALI:

Gerçekten adamlar yoruluyor Allah korusun

20
7
yanıtYanıtla
Ayse:

Acil sifalar diliyorum...

23
0
yanıtYanıtla
burusli:

bu doktorlar bile guzel maaşlarla calısıp ıyı hayat sartları mevkıı makam sahıbı olmasına ragmen boyle fenalasıp hasta oluyorlarsa bızler ıscı olarak yıne ıyı saglıklı yasıyoruz vallaha

11
11
yanıtYanıtla
dr. emre:

adam gece gündüz canını dişe takmış çalışıyor milleti de bilinçlendiriyor milletin yaptığı yorumlara bak ya nasıl bir nankörlük bu?Kokuşmuş vicdanlar

20
1
yanıtYanıtla
Tüm 71 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title