Haberler

Canına Kıymaya Kalkıştığı İddia Edilen Murat Başoğlu, İntiharlık Durumunun Olmadığını Söyledi

Güncelleme:

Yeğeniyle skandal görüntüleri ortaya çıkan ve intihara teşebbüs ettiği ileri sürülen Murat Başoğlu, "14 yaşındaki oğlum haberleri görünce ağlayarak beni aradı, ben intiharlık bir şey yapmadım" dedi.

Sunucu Murat Başoğlu'nun geçen yaz bir teknede yeğeni Burcu Başoğlu ile skandal görüntüleri ortaya çıkmış, aylarca konuşulmuştu. Dün Murat Başoğlu'nun intihara teşebbüs ettiği ileri sürüldü. Ama iddiayı yalanladı. Posta'ya açıklama yapan Murat Başoğlu, "14 yaşındaki oğlum haberleri görünce ağlayarak beni aradı, ben intiharlık bir şey yapmadım" dedi.

"BANA VE AİLEME YAPILAN VİCDANSIZLIĞI KENDİME İZAH EDEMİYORUM"

İntihar ettiği yönündeki haberler hakkında konuşan Başoğlu, "Haberi okuduğum sırada Nişantaşı'nda yemekteydim. 14 yaşındaki oğlum da Bodrum'da görmüş. Ağlayarak beni ve annesini aradı. Bana ve aileme yapılan bu vicdansızlığı kendime izah edemiyorum" dedi.

Canına Kıymaya Kalkıştığı İddia Edilen Murat Başoğlu, İntiharlık Durumunun Olmadığını SöylediMurat Başoğlu ve eşi Hande Bermek

"İNTİHAR EDECEK BİR ŞEY YAPMADIM"

Oyuncu Başoğlu, konuşmasına şöyle devam etti: "Oğluma, canıma bunu yapmaya, hüngür hüngür ağlatmaya ne hakları var. Ben intihar edecek hiçbir şey yapmadım. İntiharı düşünseydim 1 yıl boyunca hakkımda yapılan haberler yüzünden ederdim. Bu öldürme operasyonu. Ama başaramayacaklar. Kirli eller beni FETÖ'cü de yaptı, kaçak da. Ben hiçbiri değilim."

Canına Kıymaya Kalkıştığı İddia Edilen Murat Başoğlu, İntiharlık Durumunun Olmadığını Söyledi

YURT DIŞI YASAĞI DEVAM EDİYOR

Eşi Hande Bermek ile aynı evde yaşamaya devam eden Murat Başoğlu'nun yurt dışı yasağı sürüyor.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Murat Başoğlu Posta Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (20)

DEİST:

KİM KARIŞIR Kİ. . ADAM MÜSLÜMAN DEĞİLDİR BELKİ. . GÜNAHI KENDİNE. . .

103
10
yanıtYanıtla
defol git ülkemden!!!:

bide onuruma dokunuyor diyorsun senin yaptığın yiğeninle aşk yaşamak onursuzluktur gurur duy onursuzluğundan sen ne oğlunu nede aileni hak ediyorsun bende git türkiyeden senin gibi sapık zihniyetli kişiği bozuk kişiler gitsin bu ülkeden millete örnek olmaktan başka bir işe yaramıyorsun sonra diyorsunuz neden çocuk istismarı arttı artar tabi insan yiğeniyle aşk yaşarsa artar tabi ne iğrenç ya nasıl bir mide sizdeki ne vatana nede millete faydanız yok faydasızlar.

4
55
yanıtYanıtla
NEXT PLEASE:

Ey büyük kovucu, söyle bize kimi örnek alalım ? Herkesin merak ettiği o örnek olunacak kişi kimdir de hele bize ?

yanıt42
yanıt2
VOYN:

DEFOL GİT ÜLKEMDEN!!! . Bir çuval da yazmışsın . Şöyle yaşanır , böyle yaşanır diye kitap çıkarmazsan olacağı bu (!) Haydi yazmaya başla .

yanıt26
yanıt1
Sultan:

Bencede artik rahat birakin su adami

46
4
yanıtYanıtla
cihan:

inançsızlık sizi bu seviyeye getiriyor farkındayım

3
42
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ulan evliyken karını yegeninle aldattın simdi oglunu dusunuyorsun

4
34
yanıtYanıtla
NEXT PLEASE:

Herkes hata yapar diyorsunuz tamam öyle olsun. Fakat şunu biri bir açıklasın bu ülkenin Vatandaşları Kendilerine yönelik psikolojik savaş yapılmasına izin veren kanunlarla yaşamak için ne günah işlediler. Devlet kendi vatandaşını hizaya getirmek için psikolojik operasyonlar yapma hakkına sahip midir ? Hukuken sormuyorum, Hakkaniyet olmadık vergiler altında pipetle gelirleri içilen bir halka olağan en mükemmel yönetimi sağlayanın mevcut devlet olduğunu dayatmak için medyayı kullanması güzel mi ?

5
32
yanıtYanıtla
VANLI YEŞİM:

Ne yani alkışmı bekliyodun. . Herkes hata yapar evet ama senin yaptığın hatanın çok ötesinde bişey

9
22
yanıtYanıtla
CONI:

RAHAT BIRAKIN ADAMI YETER

25
5
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title